انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه116 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه116 (/showthread.php?tid=105307)

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-05-2014

(05-05-2014، 17:13)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین!؟ :|

زنم میشی!؟ :|

دوست دخترم میشی؟! :|
دوس پسرت میشم ^ـــ^

اوه ^_^ جیگرتوووو :| (ـ_ـ*)

مهی بزار دوتا کفتر عاشق بهم برسن خُ :|

(05-05-2014، 17:14)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصآفطــــــآ :*

دیه نمیام گفگو ):

نع نع نع عشقمم نروو :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 05-05-2014

(05-05-2014، 17:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:09)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُه اُه !

San siz nafas alamam!Rolleyes
مآی گات !

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - "K!nd~G!Яl" - 05-05-2014

سَـلـآم

(05-05-2014، 17:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتـینـــــــ ^ـ^ خـوبی ؟
عـرفـآن |: تُ خـوبی ؟ |:
مرسی مرمر ! ^ــ-

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - Wєιяɗ - 05-05-2014

(05-05-2014، 17:17)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:13)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس پسرت میشم ^ـــ^
دختره...|:
حیف اون زحمتایی که من برا تربیت تو کشیدم|:
چه ول شدی برا خودت |:
فک نکن بابات نیس ولت میکنما|:
هییم :*
رآسی بابام کی بید ؟
ولش کن -__- تو مسائل ما دخالت نکن
رفته بود ماموریت دگ نیومد|:
فک کرده من نمیدونم رفته زن گرفته|:
بابا نمیخای که^_^
خودمون میمونیم میریم خوش گذرونی^__^

(05-05-2014، 17:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:17)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس پسرت میشم ^ـــ^
دختره...|:
چه ول شدی برا خودت |:
رآسی بابام کی بید ؟
بابا نمیخای که^_^

آرعع با من ^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - Wєιяɗ - 05-05-2014

(05-05-2014، 17:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس پسرت میشم ^ـــ^

اوه  ^_^ جیگرتوووو :| (ـ_ـ*)

مهی بزار دوتا کفتر عاشق بهم برسن خُ :|

(05-05-2014، 17:14)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصآفطــــــآ :*

دیه نمیام گفگو ):

نع نع نع عشقمم نروو :|

ایتین دخی ؟-__-
میخای با این باشی|:؟

(05-05-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس پسرت میشم ^ـــ^
دختره...|:
چه ول شدی برا خودت |:
رآسی بابام کی بید ؟
بابا نمیخای که^_^

آرعع با من ^_^
باشه قبولت کردم^___^

من برم میام سریععع نرید ..

دوس پسرت میشم ^ـــ^
دختره...|:
چه ول شدی برا خودت |:
رآسی بابام کی بید ؟
بابا نمیخای که^_^
موافقم (-ــ-*) به تقلید از آیسان !

RE: گفتگوی آزاد نسخه116 - ღSηow Princessღ - 05-05-2014

(05-05-2014، 17:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:12)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن مدرسس مــن توش تحصیـل میکنــمـ..؟!-_- داشتـمـ همینـطور واسه خودمـ زیر لبــی

آهنگـه ترامادولـو میخونـدمـ...کـه...یه دختـره تو کلاسمون

اسمش غزلـه..{انقدر ازش بدمـ میـآد} میره به مدیر

میگــی خانـومـ این پــریـآ سـ---ی قرصِ ترامادول خورده..|:

|:

نــزدیکــ بود اخرآجِ موقت شَـمـ..^__^

هیچوقتـ در خلـوتتـآن آهنگـ نخـونید..!18

:| وا چقد آشغال و لوس و مسخره :|

من ی بار جلو مُدیرمون ب دوستم گُفتم 10یـوس مُدیرمون گُفت چی گُفتم :|

گُفتم من هیچی خانوم :|

هیچی دیگه بعدش فحش کاری و دعوا و اخراج و تعهد نامه :|

هیممم ی بار خانوممون میگفت کیرو کیرو کیرو ما میخندیدیم گُفت چرا میخندین گُفتم داریم ب کیر میخندیم :|

آخرش هم فک نکنم فهمیده باش :|

میگذره و مره دیه باو وللش -_-

فکـ کنـمـ سِوُمـ راهنمـآیی بودیـم یه درس داشت تو فیزیکش...گـوهـه..(:

هــی منـو دوستـمـ سمـآ بخنـد..^__^

آخــرش معلممون گفت خـآنومـ س---د خـآنومـ ر---ی...بفـرمایید برید دفتــر بگید بــی ادبی کردیـمـ از کلاس انداختنمون بیرونـ..!(:

مـنـم گفتـمـ خـآنومـ ما میریـمـ ولی برای شما بد تمومـ میشه..|: معلمـی که نمیتونـه کلاس داری کنه..بدردِ لای جِرزِ دیـوار نمیخـوره//-_-

آخـرشـمـ 20 داد _-_-