انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 17-05-2026

+چتای ۲۰۱۵ خیلی ابرو بر بود ادم روش نمیشه بخونه
_چتای ۲۰۲۶:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 17-05-2026

(17-05-2026، 12:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_چتای ۲۰۲۶:

دیگه بمن علاقه نداری شقایق؟   p343

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 223

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 17-05-2026

من شغل کارخانه داری در شهرهای بزرگ آمریکا را به مدیریت در انجمن فلشخور ترجیح میدهم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 17-05-2026

(17-05-2026، 13:01)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شغل کارخانه داری در شهرهای بزرگ آمریکا را به مدیریت در انجمن فلشخور ترجیح میدهم

احمت کلم فروشی سوییس رو به تخت طاووس ترجیح داد
توام کنار اون یه میوه فروشی ای قصابی ای چیزی میزدی احساس تنهایی نکنه حداقل  Telegh_01

(17-05-2026، 12:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2026، 12:37)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_چتای ۲۰۲۶:

دیگه بمن علاقه نداری شقایق؟   p343

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 223
عزیزم من همیشه بهت علاقمندم ^_^

خیخیخیخی(((:

بعضیا هستن ک همیشه خلاف جهت رفتن رو ناشی از هوش میدونن
حالا میخواد تو زمینه کار باشه ،حمایت از شخصی باشه یا...

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 17-05-2026

(17-05-2026، 13:01)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

11

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 17-05-2026

گرفتاریه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 17-05-2026

(17-05-2026، 12:56)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2026، 12:49)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین مردک وقتی از چیزی خبر نداری بیخود میکنی دخالت میکنی برای من فاز میگیری
این آدم چند هفته اس ر.یده تو فلش
فحش ناموسی نداده؟ منی که یه کلمه باهاش حرف نزدمو ریپلای میکنه جلوی همه به من حرف بی ناموسی میزنه که روم نمیشه تکرارش کنم
ببین
بیخود میکنی طرفشو میگیری

جوابشو نده اینم مثل اون چنتا کروموزوم اضافه داره 
گزارش بزن ناظم میاد بنش میکنه 

Angel

آخرین شاه قاجار به لبو فروشی در اروپا فروخت ایران رو
یکم قانع تر باش

(17-05-2026، 13:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم دیگه

به نظرم پس وقت ازدواجه
اونایی که ازدواج کردن میگن که زمان وانرژی خسته شدن هم دیگه ندارن

(17-05-2026، 13:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا هستن ک همیشه خلاف جهت رفتن رو ناشی از هوش میدونن
حالا میخواد تو زمینه کار باشه ،حمایت از شخصی باشه یا...

شاید فکر میکنن ماهی توی برکه و رود هستن و وقت تخم ریزیشونه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 17-05-2026

سلام
محمد لطفا اینایی که با بی ادبی حرف میزنن رو بن نکن، مستقیم پاکسازی اسپمر بزن کلا از بیخ ارسالاشونم حذف بشه.
یارو از بالا و پایین خودش پیش دختر پسر مردم حرف میزنه، ی‌تعدادم شاید زیر ۱۹.۱۸.۱۷ سال سن دارن اینجا هستن یه تعدادم خب سن بالاتری دارن چهره خوبی نداره زشته واقعا یه سری حرفا و رفتارها.
میایم اینجا گپ و گفت و بحث کنیم، نه اینکه ۱۰.۱۵ تا ارسال گزارش شده داشته باشیم که خار و مادر همدیگرو به فحش کشیدن