انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:52)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی فرنود بهم گفت(مهربون‌ترین کرکتر فلشخوری توی ذهنم همیشه.)
Telegh_30Telegh_30 میبنی الکی تهمت میزنی

حتی اگه مهربون ترین هم باشی همچنان اخلاقت بده Tongue Heart

نظرت فاقد اهمیتkaffe2

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:52)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها کسی با نتِ خاصی تونسته بره تو گوگل درایو؟
اگ تونستید حتما بهم بگید کارم خیلی گیره

برا من میاد

به چه نتی؟
تو تبا جا ب جا میشی ارور نتورک نمیده؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اینکه تو شرایط مجبورم اندیشه اسلامی بخونم حالم به هم میخوره
یادمه مینوشتی یه چیزایی

این امتحان‌ها هم خیلی اذیت کرد دانشجوها رو. اعصاب فولادینی دارین.
آره فکر کنم المپیادم تموم شده بود یه چیزهایی می‌نوشتم. : ) دیگه خیلی اون روحیه رو ندارم.  
مرسی که یادت بود و یادآوری کردی.  Heart

عه فرنووود
چطوری؟=*

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - فرنودِ بن گیومرث - 18-01-2026

(18-01-2026، 19:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره فکر کنم المپیادم تموم شده بود یه چیزهایی می‌نوشتم. : ) دیگه خیلی اون روحیه رو ندارم.  

عه فرنووود
چطوری؟=*

وای سلاممم : )
خوبم تقریبا! تو چطورییی؟

(18-01-2026، 19:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فرنووود
چطوری؟=*

خوبم تقریبا! تو چطورییی؟

قربونتتت منم خوبم
دلمون برات تنگ شده بود کجا بودی4

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Prometheus - 18-01-2026

(18-01-2026، 18:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اینکه تو شرایط مجبورم اندیشه اسلامی بخونم حالم به هم میخوره
یادمه مینوشتی یه چیزایی

اره واقعا
ای بابا ، استعدادشو داری پسر استفاده کن ازش
قربونت Heart

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - فرنودِ بن گیومرث - 18-01-2026

(18-01-2026، 19:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تقریبا! تو چطورییی؟

قربونتتت منم خوبم

دل منم تنگ شده بود! عاشق تایپ کردن توی این ادیتور و رفرش کردن صفحه برای پیام‌های احتمالی بعدی‌ام واقعا.
یکم مشغول بودم نشد بیام.

اوضاع چطوره؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 2:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادامه بده(:
رشتت چیه؟ 
من گرافیک بودم تا لیسانس
ارشد اومدم پژوهش
(18-01-2026، 2:58)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم اینجوری بهتره

آره دیگه اینش واقعا به خودت و کوپینگ مکانیزم و عطشت برمیگرده
آدم به آدم فرق داره 

(18-01-2026، 19:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونتتت منم خوبم

دل منم تنگ شده بود! عاشق تایپ کردن توی این ادیتور و رفرش کردن صفحه برای پیام‌های احتمالی بعدی‌ام واقعا.
یکم مشغول بودم نشد بیام.

اوضاع چطوره؟

وایی دیقا
حس نوستالژی ای دارههه
فداسرت

در کل بخوام در نظر بگیرممم Telegh_26 نمیدونم چطوره فقط بلاتکلیفیم

الان چن سالته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - __Saba__ - 18-01-2026

همون سرچ گوگل هم بستن دوباره که :|