انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:12)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمم ولی خب متشنج شدن یه جو مجازی رو واقعیت فک نکنم تاثیری بزاره
ب هرحال
اونم از قبل ک*ونش گوهی بود

کل بحث پوینتش همینه
این حرف با توجه به پیش زمینه‌ای که قبلا از طرف بوده تفسیر شده
و گاردها طبیعیه
ولی چون اون پیش زمینه رو باقی نداشتن، براشون غیر قابل درکه
افرین دیقاا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:10)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اسکوبی دوو عالی بود

خیلی خیلییییی دوسش داشتمممم

چند سری داشت
سری های قدیمی و جدید
من سری جدیدش دوست داشتم
اون زمان شرحه شرحه شدم تا پیدا کنمش برای دانلود
جدا از پرشین تون که نشون میداد
ولی. عملیات موفقیت آمیز نبود
اندوه بسیار

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

گایز پRوکSی یا کانفیگ ندارید ی لحظه وصل شه؟!

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جالب شد
اسکوبی دوو
لاک پشتای نینجا
سری کارتون های باربی

کرکتر موردعلاقه‌ت از لاک‌پشت نینجا با ذکر دلیل رو بگو.(رنگ چشم‌بندش هم بگو چون ممکنه یادم نیاد تئودور کدوم بود. فقط یادمه مایک نارنجی بود)

اون بنفشه
چون نرد بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:13)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه‌ها، مراقب سلامت روانمون باشیم این روزها.
هرکی بگه سه کارتون برتر دوران کودکیش چی بوده.
وای(((:
شرک
پسر جنگل
جیمی نوترون

پسر جنگل همون تارزانه؟
جیمی نوترون عالی بود (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:08)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قصد و نیت بدی از کارم نداشتم
اگه همچین حرفی زدم فقط خواستم جو انجمن متشنج نشه
انقدری تو این شرایط حالمون گرفتس که سر یه سری مسائل بیخود و بقول ملیکا جهان سومی نخوایم گیر بدیم بهم که بدتر از این بشه اوضاع
میفهمم ولی خب متشنج شدن یه جو مجازی رو واقعیت فک نکنم تاثیری بزاره
ب هرحال
اونم از قبل ک*ونش گوهی بود

بعضی وقتا ادم درگیر بحثایی میشه که بخاطر کار نکرده بهش چسبیده چه توی مجازی چه واقعیت
ولی خب منطقیه درسته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:08)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه‌ها، مراقب سلامت روانمون باشیم این روزها.
هرکی بگه سه کارتون برتر دوران کودکیش چی بوده.

هورتون
رئیس مزرعه
هیولا در پاریس(:
جوجوی غمگین زده بود از خونه مونه بیرون
این وقت شب کجا میرفت چیکار میکردش خیلی آروم آروم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:15)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گایز پRوکSی یا کانفیگ ندارید ی لحظه وصل شه؟!

نه زیبا جان):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:03)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاری به چت تو با فاطیما یا هر شخص دیگه ندارم
خودتو وسط موضوعی انداختی ک ارتباطی باهات نداشت و موضع گیری کردی

غیر من چند نفر دیگه هم اومدن توی این موضوع شرکت کردن
ولی من بخاطر اینکه گفتم بحث نکنین بهم توهین نکنین موضع گیری کردم؟
جالبه

بهت نشون دادم چ جاهاییش طرفداری بود
بسه دیگه
هرجاییم حس کردی حرفام ناراحت میکنه میتونی بن کنی یا بگی بن کنن منو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

حتی دیوار هم بستن