انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:24)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:21)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفت عقاید متجاوزگر داری یا دنبال طرفداری از اون شخصی
گفتم میتونه اون پیاما رو بخونه تا متوجه بشه نه من نظرم با اون یکیه نه دنبال طرفداری بودم
نه همچین عقایدی داشتم
من کل حرفم این بود باهم دعوا نکنین بحث نکنین توهین نکنین

بحث ما درباره تاریخ بود که قبلا چه عقایدی داشتن
من توهینی تو بحثها ندیدم صرفا داشتن بحث می کردن

درسته
من معذرت میخوام

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

یه کارتون توی ذهنمه نمیدونم دقیق چی بود
چند بار حتی تلاش کردم پیداش کنم ولی موفق نشدم
درمورد یک روباه جادویی ژاپنی بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:24)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر کارتون دیدین

کارتون خوبه واقعا
من هروقت حالم بده میشینم کارتون می بینم

کارتون که نه ولی سال هاس میخوام انیمه دیدن رو شروع کنم ولی همچنان شروع نکردم 
یهو هوس تام و جری کردم 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:21)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهات موافقم.. ما باید از خودمون شروع کنیم. من میبینم حتی کسایی که آگاه هستن نسبت به حقوق زنها هم گاهی وقتا حرف های میزنن که توی خودش زن ستیزی داره. بخاطر همین میگم باید اول خودمون رو آگاه کنیم. این مرد سالاری همراه با زن ستیزی ده دوازده هزار ساله جامعه انسانی رو مسموم کرده و برای شکست دادنش اول باید توی ذهن خودمون نابودش کنیم و بعد به همدیگه کمک کنیم.
راجب این مسئله ای هم که گفتی من توی ذهن خودم اینطوری نابودش کردم: 
پسر/دختر: زیر ۱۸ سال 
مرد/زن: بالای ۱۸ سال، فارغ ازینکه رابطه داشتن یا نه 
توی جامعه های پیشرفته تر هم اینطور بهش نگاه میکنن و من ترجیحش میدم نسبت به این تفکر مزخرفی که توی جامعه ما وجود داره
کاش این حرفاتونو همه میتونستن بخونن و استفاده مفید ببرن
واقعا شجاع تر و با شعور تر از نسل زد و امثالهم ندیده بودم به لطف شماها دیدم

مرسی لطف دارین به من (: 
شما زد نیستی؟ چند سالته؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا میتونم آهنگ اپلود کنم؟
اون سایت بیااپلود برام باز نمیشه
لینک یواپلود هم یادم نیست چی بود کامل

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 03-03-2026

(03-03-2026، 12:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:49)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام مسیرهارو بستن

ب کجااا
اینترنت بین‌الملل

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدیوهد(کله رادیویی) خیلی برای شبه فرنود
خیلی خیلی شب
نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

کاملا می‌فهمم. می‌دونی کدومش بیشتر برای من برای شبه؟ برای خیلی خیلی شب؟ Everything in its right place

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:12)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکوبی دوووو
همه مجموعه باربی ها
دیو و دلبر

اسکوبی دو و کارآگاه گجت رو از پرشین تون میدیدم. فکر کنم پشت هم می‌ذاشتنش اصلا.
کارتون رو از اینجاها می‌دیدید؟ من یه عده رو توی سک‌سک در می‌آوردم.

من از این سی دیا می خریدم که ۱۰ ۱۵ تا کارتون توش داشت بعضی موقعا
یادش بخیر به عنوان جایزه نمره مدرسه کارتون می خریدم
یه کارتون هم بود ۴ شگفت انگیز چقدر دوستش داشتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:29)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا میتونم آهنگ اپلود کنم؟
اون سایت بیااپلود برام باز نمیشه
لینک یواپلود هم یادم نیست چی بود کامل

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Prometheus - 03-03-2026

(03-03-2026، 9:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولدتون مبارک خوشگلای خوش‌قدم @Prometheus @†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ♡

قلبHeart