انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(14-10-2013، 21:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قبل از اینکه زنت باشه خواهر من بوده هاااا

ببین من رو خواهر خیلی غیرت دارماااا

من از تو بهش نزدیک ترم پس حرف نباشه >ـــ<

امشب هم میاد خونه ی من قدمشم روی جفت تخم چشام بـــعـــله . . ^__^

خفه جوجه. واسه من  نوک میزنه.
مهم اینه که ماله منه و اختیارشو دارم

نقل قول: مرضیه بیا داداشتو اَز وسطه دخترا جم کن<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 227
خفه

مهم اینه که قبلش مال خودم بوده . . . .

من باهاش توی یه خونه زندگی کردم |:

نون و نمک هم رو خوردیم مگه نه تارایی؟؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 14-10-2013

(14-10-2013، 21:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 21:06)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرک دیواااانه،دستت ب تارایم بخوره،از رو زمین محوت میکنم.kaffe2

اوهConfused

(14-10-2013، 21:07)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 21:06)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 21:05)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تا دلت میخواد تارا رو کتک بزن من پشتتم Big GrinBig Grin

دختره ی نمک نشناس >_<

از جلو چشم خفه شو |:

بی جنبه :|

تویی |:
عمته :| Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 14-10-2013

dhgjAngelAngel

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 14-10-2013

رزی بهم نگو بی جنبه خوشم نمیاد >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 14-10-2013

آیسان توروخدا بگو بهت چی گفته جان من بگو!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 14-10-2013

سلآم به همگی:)

راستی آیسان اون پسره دوباره پ.خ داد

فکرها و نقشه هایی در ذهن داشت...

ولی کثافت از آخرم نگفت...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 14-10-2013

(14-10-2013، 21:08)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 21:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قبل از اینکه زنت باشه خواهر من بوده هاااا

ببین من رو خواهر خیلی غیرت دارماااا

من از تو بهش نزدیک ترم پس حرف نباشه >ـــ<

امشب هم میاد خونه ی من قدمشم روی جفت تخم چشام بـــعـــله . . ^__^

خفه جوجه. واسه من  نوک میزنه.
مهم اینه که ماله منه و اختیارشو دارم

نقل قول: مرضیه بیا داداشتو اَز وسطه دخترا جم کن<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 227
خفه

مهم اینه که قبلش مال خودم بوده . . . .

من باهاش توی یه خونه زندگی کردم |:

نون و نمک هم رو خوردیم مگه نه تارایی؟؟

لایکSleepy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

غزلی >ـــ< مراقب تارایم باش من میرم میام . . . . (:

بدرود تا فعلا |:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 14-10-2013

ندا بز من نت ندارم کی مدیر میشیم خخخخخخخ

سلام جمیعا

مــرمــری تو باید حرف بزنی .. Dodgy