انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مدير 0.o

بلی خانم ناظری؟

دبيرا مون كي از ادارع ميان ؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~ArMiNa~ - 02-02-2014

خانوم مدیر جونم؟؟
می شه برم از بیرون یه ساندویچ بخرم؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونــــــــــــــــــــــــــاع خخخ
اواتارت ته خندس ^___________^
خانم دارابی شرمنده من مرخصی میخوام ^_^
باس برم |:
فعلا بای همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ^_^
قانونا رو فردا میزنم |:
بابای (((:

عععع |: برو خانم دفعه آخرته هااا !!

(02-02-2014، 19:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:34)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

بروید بیرون مگر نمیبینید که اینجا مدرسه دخترانه ورود اقایان ممنوع است!؟ T_T

(02-02-2014، 19:33)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میشــــم بازرس!
باوشـــع؟

|: نع شاگرد شو !! ما بازرس نداریم !! آخه بازرس از ما میترسد !! |:

دبير نميخوايم بشه دبير .

دبیر بشه !! دبیر بشه !!

(02-02-2014، 19:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا واســم فامیلی انتخاب کنید خودمو معرفی کنم!
.....
این خوبع؟
مثلا خانوم جبلیـــــع؟

خانم چنگكي

(02-02-2014، 19:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر جونم؟؟

نع 0.0تو بوفه خودمون هس

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....
این خوبع؟
مثلا خانوم جبلیـــــع؟

خانم چنگكي

خانوم جِبِلی!
اوکـــــــــــی؟

من خانوم گوگولی هستم ^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مدير 0.o

بلی خانم ناظری؟

نمیدونم خانم نمیدونم من مسئولیتشو سپردم به شما !!

(02-02-2014، 19:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر جونم؟؟

نع خانوم نع !!

بوفه داریم مصلا عع !! T__T

من بروم شام بخورم بیایم !! T_T

آزاد !!

برید شما ها هم شام بخورید !!

خانم ناظری حواست بهشون باشه !!

فعلـا

(02-02-2014، 19:42)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خانوم گوگولی هستم ^___^
تو خانم پور پوريشم نيستي 0.o

(02-02-2014، 19:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....
این خوبع؟
مثلا خانوم جبلیـــــع؟

خانم چنگكي

خانوم مدیر جونم؟؟

نع 0.0تو بوفه خودمون هس

اخه ساندویچای حسین کثیف یه فاز دیگه ای می ده

(02-02-2014، 19:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مدير 0.o

بلی خانم ناظری؟

نمیدونم خانم نمیدونم من مسئولیتشو سپردم به شما !!

خانوم مدیر جونم؟؟

نع خانوم نع !!

بوفه داریم مصلا عع !! T__T

من بروم شام بخورم بیایم !! T_T

آزاد !!

برید شما ها هم شام بخورید !!

خانم ناظری حواست بهشون باشه !!

فعلـا

من هواسم هس 0.0