RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ( lιεβ ) - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
M A E D E ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y.A.S.E.R ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA 4 کاربر پنهان
اگه هم مدیر ارشد بودیم خوب بود؟ :|
مُدیر کُل ._.* !
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - CTG - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:05)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 12:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرتون درمورد ناظم شدن من چیه؟
جیغغ .. میخای ناظر شی ؟ ^_^
عالیهه .. !
خوبهه .. :| :V !
شیوا جدا راس میگی؟
اگه ناظم بشی سپاسای نارنجی هم گیرمون میاد :ag54:
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - # αпGεʟ - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
M A E D E ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y.A.S.E.R ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA 4 کاربر پنهان
مدیرکل چی؟خوبه؟
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Mïņ̃†êR - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:03)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا چیکار کردی همه دنبالتن ._.
کوکجا دنبالمن ینی چی؟
(17-08-2014، 12:04)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Offf,hame bozorg shodana
shiva shompeyt
نه من هنوز شومپت فضاییم
(17-08-2014، 12:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیییییوا >_____________<
بله؟
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Aiden Pearce - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 12:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرتون در مورد مدیر کل شدن من چیه؟
اصلا  (17-08-2014، 12:05)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یاس دو تا جدید خونده جفتشم ر*یده
گوش دادید؟
خیلی هم قشنگ خونده هر دوتاش عالی بودن  (17-08-2014، 12:06)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 12:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 11:59)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 11:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 11:57)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا>تو که راس میگی >_<

علی> ولی از آهنگاز چی بگم بهتر نی
کلا اون آهنگش خیلی توپ بود
آره همشون خوبن من خیلی از ایران من خوشم میاد عاشق آهنگشم
اونو اگه فقط یاس میخوند قشنگ تر میشد ولی :|
من باز هم دوست دارم خیلی قشنگه متنش
(17-08-2014، 12:00)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 11:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 11:54)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیا بشری هست باهاش درد دل کنیم؟
دارم میترکم!
بیا دردت به جونم بگو
تو پسری
دردمو میفهمی
اعزام شدم شیراز سه ماه دیگه
باید چترباز شم
نه یه چترباز ساده
باید رنجر شم
ینی دوره تخصصی بگذرونم!
مهم اینه که قشنگ کچل می کنی اگر اشتباه نکنم |: 
ناراحت نشو نگرانم نباش خیلیا از سربازی می ترسن ولی سربازی باعث می شه که برای زندگی آماده شی
اتفاقا سربازی خیلی خوبه^_^!
بابامم میترسید ولی وقتی رف خوشش اومد
منم همینو گفتم |:
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - hidden ninja - 17-08-2014
تو چتربازی رو با سرباز ساده مقایسه نکن
من همین الان سربازم!
ولی خب تو کادرم
برم شیرازم کچل نمیکنم چون درس خوندم و بورسیم
ولی باید تکاور شم
میترسم تو شب از هواپیما بپرم
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - | NEON DEMON | - 17-08-2014
همه دارن میگن شیوا:|
منم یکم عر عر کنم بهم سپار بدن (:
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - ◄Iяαи► - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 12:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظرتون در مورد مدیر کل شدن من چیه؟
خاک تو مخت 
چیـــــــه؟
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Navisa. - 17-08-2014
SINA 4 کاربر پنهان
اگه همه مدير ارشد ميشدن
بدجور خز ميشد
RE: گـفتگـوی آزاد نسخـه 193 - Jack Daniel'ѕ - 17-08-2014
(17-08-2014، 12:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2014، 12:03)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا چیکار کردی همه دنبالتن ._.
کوکجا دنبالمن ینی چی؟
(17-08-2014، 12:04)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Offf,hame bozorg shodana
shiva shompeyt
نه من هنوز شومپت فضاییم
(17-08-2014، 12:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیییییوا >_____________<
بله؟
تو مگه نگفتی صفحه ها سریع میره >_<
|