انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Medusa - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا نگا ۰-۰
آنچه برای ما نمیپسندید برای خودتان هم نپسندید ۰-۰/:
د هه ۰-۰
الان شما میخاین دعوا بنمایید ک ۰-۰

دخترم پ.خ ایگنور می‌کنی چرا؟ ._. بیا جمع‌بندی کن من بعدی رو بذارم برم پی زندگیم.  Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᗩᐯᗩ⁷ - 08-02-2021

آرام باشید ۰-۰
نفس عمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییق اندازه افکار روزانتون بکشید حل میشه ۰-۰

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - _sehun_ - 08-02-2021

ممنون آرش

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - م‍حمّد - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
حاجی دقیقا اسم اکانتت چیه ؟
سلور فاکس ؟
سیلور فاکس ؟
کلور فوکس ؟
سرور فاکس ؟
ناموصا اینو جواب بده و منو از این همه سوالات در بیار و پاره ای از ابهاماتمو برطرف کن ://
جریانش مفصله جناب :/
superclever fox
بله میدونم ! خیلی مزخرفه  :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᗩᐯᗩ⁷ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:17)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا نگا ۰-۰
آنچه برای ما نمیپسندید برای خودتان هم نپسندید ۰-۰/:
د هه ۰-۰
الان شما میخاین دعوا بنمایید ک ۰-۰

دخترم پ.خ ایگنور می‌کنی چرا؟ ._. بیا جمع‌بندی کن من بعدی رو بذارم برم پی زندگیم.  Telegh_01

عه نگا نگا من شرم ندارم حیا ندارم یه ملتو منتظر گذاشتم خاعک تو مخم ۰-۰
چشوم همین الان رفتم ک رفتم ۰-۰

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:16)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:14)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده به شخصه مشکلاتی پیش اومد برام که نیومدم!
الانم خداروشکر مشکل از سرم رفع شد هستم درضمن...
اینطوری نیست که کاربرا یه کاری کنن همش مدیرا جمعش کنن کاربرام باید رعایت کنن!
از الانم دعوا ببینم اخطار بنده رو باید در آواتار هاتون تحمل کنید._.!
من موندم همه مشکل شخصی دارن؟
نمیتونن دو دیقه آن بشن؟
بعد هم انجمن رو به سامون بود که این ممد اومد همه چی رو زد بهم
شما سکوت اختیار کن برادر دعوا داری چرا؟
چی بگم به گاو کش فقد بنش میشه کرد:|دعوا کنم باهاش؟._. چاره ای نیست در یک دورانِ دورانی باید بشینم ممد بن کنم._____.

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - _sehun_ - 08-02-2021

@"Offred"
fs10

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - THEDARKNESS - 08-02-2021

@"*Aɴѕιl*"
@sclvrFox
اینا فتنه های گاوکشه بدون کادر مدیرت که نمیشه خاموشش کرد.میشه؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Medusa - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:17)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نگا نگا من شرم ندارم حیا ندارم یه ملتو منتظر گذاشتم خاعک تو مخم ۰-۰
چشوم همین الان رفتم ک رفتم ۰-۰

آفرین جیگرطلا ^^

(08-02-2021، 17:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Offred"
fs10

ممد گاو کش نگا نگا کرده سهونک منو؟ برم بکنم ادبش؟ برم دم مطبش؟ 

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*Aɴѕιl*
sclvrFox
اینا فتنه های گاوکشه بدون کادر مدیرت که نمیشه خاموشش کرد.میشه؟
انقدر سخت نگیرید بخاطرش الکی اذیت نکنید خودتونو ارزششو نداره..
منم ببینم چیکار میتونم بکنم تا سکوت اختیار کنه...

@"Offred"

بزن ریپ
ریپ بزن ریپ بزن یارا:>