انجمن های تخصصی  فلش خور
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ (/showthread.php?tid=295946)

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Thyme - 04-04-2021

(04-04-2021، 20:01)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 20:00)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تاپیکی داریم که اسکرین شاتای چتای بامزه اونجا گذاشته بشه ؟ .-.
همین ماجرای فلشخور خودمون هم از این جور چیزا داره

آممم اونکه مال بچه های فلشه Telegh_26
یه اسکرین شات از چت واتس اپه ، میخواستم بذارم نمدونستم جای خاصی داریم یا نه .-.

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - شـــقآیــق - 04-04-2021

(04-04-2021، 20:10)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 20:01)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین ماجرای فلشخور خودمون هم از این جور چیزا داره

آممم اونکه مال بچه های فلشه Telegh_26
یه اسکرین شات از چت واتس اپه ، میخواستم بذارم نمدونستم جای خاصی داریم یا نه .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=235118
این منظورتونه؟

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - سهَ‌ند - 04-04-2021

بقیه ش مهارت بازی با حروف بود

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - _Strawberry_ - 04-04-2021

@"Alien"
چرا سپاس ندادی ؟!

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Prometheus - 04-04-2021

(04-04-2021، 21:10)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
چرا سپاس ندادی ؟!

معذرت!
خلسه رو قبول ندارم =\

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - کــــــــــⓐرمَن - 04-04-2021

(04-04-2021، 19:36)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 19:27)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دیگه نصف انجمن رو نمیشناسم/=

منو میشناسی؟

بله شمارو محاله یادم بره(=

(04-04-2021، 19:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 19:27)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دیگه نصف انجمن رو نمیشناسم/=
به سلام!
مدیر همیشه در خفا -.-
در غیابت بودین ورنه ما افتخار را میگرفتیم ز شما!
واو!

درود بر شما
برای برخی مسائل ک پیش اومده بود برای ی مدتی دور شدم(=
بسی مفتخر میشم من نیز شمارا بشناسم
خوب هستین ب لطف خدا؟

و بیایید از گرگ ها برگی را بیاموزیم ._.

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Emmɑ - 04-04-2021

(04-04-2021، 21:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان یه فرزند وظیفه دارم به خانوادم احترام بذارم...با اینکه من نخواستم بیام..ولی به عنوان یه فرزند در برابرشون مسعولم :'/

به حرف نیست باید عمل کرد که تو نمیکنی-_-

(04-04-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 21:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان یه فرزند وظیفه دارم به خانوادم احترام بذارم...با اینکه من نخواستم بیام..ولی به عنوان یه فرزند در برابرشون مسعولم :'/

به حرف نیست باید عمل کرد که تو نمیکنی-_-

^-^

به عمله پس!
نمیدونستم..

@"Musalick"
افراد قدرت مندی تو طول تاریخ وجود داشتن...و تونستن ادیان رو به وجود بیارن
اما هیچکدوم از ادیان خدارو به طور کامل اثبات نکرد..

من به قدرت برتر اعتقاد دارم..ولی به خدایی که مسلمونا..یا حداقل افرادی که پیرو دین هستن رو نه!

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 04-04-2021

(04-04-2021، 21:55)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 19:36)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میشناسی؟

بله شمارو محاله یادم بره(=

(04-04-2021، 19:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام!
مدیر همیشه در خفا -.-
در غیابت بودین ورنه ما افتخار را میگرفتیم ز شما!
واو!

درود بر شما
برای برخی مسائل ک پیش اومده بود برای ی مدتی دور شدم(=
بسی مفتخر میشم من نیز شمارا بشناسم
خوب هستین ب لطف خدا؟
فاز گرفتتم اونجوری گفتم بیخیال -.-
بله همچنین!
آرشیوتون مارو یه عمر بسه جان خودم!گر چه حضور یه چیز دیگس :>
مفتخر که نمیشین پشیمون میشین =)))
اممم نمیدونم ولی لطف خدا در جریانه همیشه:>