![]() |
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) (/showthread.php?tid=44417) |
RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Berserk - 04-09-2015 آخ جون عشقای منم تو این قسمت بودن ^-^ زآمبیآ (((:♡ |: راستی کلی غلط املایی داشت .. ی جا حرکت رو نوشته بودی حرمت|: ی جا نگین رو نوشته بودی نگیم =| ی جا قورت رو با غ نوشته بودی -__- ی جا هم زامبی رو رامبی نوشته بودی o__O راستی چقد نقش من کم رنگ شده .. ![]() ولی درکل مثل همیشه عالی بود ._. ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - esiesi - 04-09-2015 @exanimate دمت گرم ب موقع رسیدی .-. نزدیک بود منو بخورن هنو هیچکیو قهوه ای نکرده بودم تو آکادمی :7777 اهورا دمت گرم دادا مث همیشه بی نظیر RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 04-09-2015 (04-09-2015، 13:02)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تقصیر رزیه قرار بود ویرایش کنه ![]() تو ک توی قسمت قبلی بودی ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Berserk - 04-09-2015 الی چقد فرزه|: همیشه در صحنس ((= (04-09-2015، 13:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو 3-4 قسمت قبلی قسمت قبلی نبودم ک o_O RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Apathetic - 04-09-2015 نقل قول: شادی با عصبانیت گفت : داری چیکار میکنی؟ مگه نمیبینی اون درد داره ؟اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم ._. + این الی چرا همه جا هست ؟ یه خورده غیر معمول به نظر نمیاد ؟ ._. این الی مگه کلاس نداره ؟ راستی استاد صابر هم خیلی کم پیدا شده ها .. اهورا صابر رو یکم بیشتر تو داستان بیار مثلا استاد کل و مدیر اصلی اکادمی هست .. چه طور تو این مدت متوجه اطرافش که داره نابود میشه نشده ؟ یا مثلا چه طور متوجه نشده دخترش گم شده ؟ یکم عجیبه .. ! یه کاری کن بفهمه دیگه . این غزل و الی هم بنداز از اکادمی بیرون :| هنوز یادم نرفته این الی خائن چه جور مارو انداخت تو جنگل سیاه -_- RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 04-09-2015 خب استاد صابر مریضه برای همین در جریان هیچی نیست .. همه اطلاعات رو غزل بهش میده ک خودشم خائنه پس انتظاری نداشته باشید ک استاد صابر زیاد نقشی داشته باشه |: الیم اگه فرز نبود ب اینجاها نمیرسید حسود نباشید ._. RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - omidkaqaz - 04-09-2015 (04-09-2015، 14:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه سوال برام پیش اومده شاید سوال چرتی باشه ولی گفتم بپرسم چرا زامبیا از استاد رزی ترسیدن و تعظیم کردن؟ RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Apathetic - 04-09-2015 (04-09-2015، 14:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی به الی حسودی کرد ! (: ![]() ![]() الی جان دخترم شوخی میکنم البته .. ! ![]() نقش صابر رو بیشتر کن جونه من ! ^_^ وگرنه تگش میکنم بیادا ! اصن تگ چه کاریه پ.خ میدم سریع بیاد ! ![]() دوس دارم صابر بیشتر تو ماجرا باشه .. جالب تر میشه ! نه ؟ ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - ✘Nina✘ - 04-09-2015 واییییییی خیلی باحال تر داره میشه دمت گرم فقط زامبی ها و خون آشاما ها زیاد با هم جور نیستن (البته نطر منه ها ، به جاش از گرگینه ها استفاده میکردی بهتر بود یا کیتسونه(روباه) ، زامبی ها دنبال ادم ها میرن برای غذا واسه همین جالب نیست که به خون آشام ها حمله کنن) راستی فصل دوم بعد چند قسمت دیگه شروع میشه؟یعنی هر فصل چند قسمته؟ RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(عکس قلعه عقرب و موجودات خوناشام خوار! ) - Silver Sun - 04-09-2015 مرسی اهورا ولی به ما شکارچیا هم یه ذره برس بابا گناه داریم|: |