انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:57)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:52)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسااااااااااااان

هـآن!؟ |: کور نیستم که برادر من |:

اینا چی میگن

کیـآ!؟ |:

سلـآم تـآرایی (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدآ ! -__-
چرا بآز دپرسم ! -__-
ایم سریآله حآل منو خرآب میکنه ! -__-

خو نبین مرض داری مگه!؟ -__-

لامصب آدمو وسوسه میکنه ! -_-

فآطی من همیشه نیستم ! Big Grin

بـلـی بـلـی مـن هـمـیـشه تو رو وسوسه میکنم^__-

پس الکی جـو نـدع فرزندم-__-

بسی خیآل بآطل !
سریآل منو وسوسه میکنه !
ولی مثل این که بدت نمیآد منو وسوسه کنی ! ؟ Big Grin

آخـه یـه بـار بهم گفته بودی منو وسوسه میکنی

یه بار هم گفتی این فـاطـی مـنـو تحریک میکنه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ツClas$i☪ J☯ ツ - 06-02-2014

سلام همگی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی

سـلـام(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو نبین مرض داری مگه!؟ -__-

لامصب آدمو وسوسه میکنه ! -_-

فآطی من همیشه نیستم ! Big Grin

بـلـی بـلـی مـن هـمـیـشه تو رو وسوسه میکنم^__-

پس الکی جـو نـدع فرزندم-__-

بسی خیآل بآطل !
سریآل منو وسوسه میکنه !
ولی مثل این که بدت نمیآد منو وسوسه کنی ! ؟ Big Grin

آخـه یـه بـار بهم گفته بودی منو وسوسه میکنی

یه بار هم گفتی این فـاطـی مـنـو تحریک میکنه
O__O خـآک بـه سـرم !! |:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - *Nafas* - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:58)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابيم كارنامه مو نكرفت=\شنبه موياد!

نابود شدم با معــــــــــــدلمExclamation

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:58)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــُلی!! >___<
صبا!
ای بابا صبا!>ـــــــــــــ<

ای بــابا !! -__-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ξrιc logιc - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:57)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:52)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسااااااااااااان

هـآن!؟ |: کور نیستم که برادر من |:

اینا چی میگن

کیـآ!؟ |:

سلـآم تـآرایی (:

به نظر عقل ناقصت من کیا رو میگم ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ツClas$i☪ J☯ ツ - 06-02-2014

(06-02-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 19:59)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی

سـلـام(:

منظور تو این بود از مارک عکس بگیرم یا از اون عطرام؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ICe Angele - 06-02-2014

عاقا اينجوري فايده نداره من برم مخ عاطفه جان رابزنم بذاره برم ﭘاي لب تابش =\