انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

خیلی جالب میشه اگه یک شب هممون همزمان یک کارتون قدیمی رو ریوواچ کنیم و بعد نظراتمون رو بگیم و درموردش صحبت کنیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

خب حالا همگی یک الی سه کرکتر کارتونی بگید که باهاش احساس همزادپنداری داشتید/دارید. :دی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره تارزان یا ماگلی
آره جیمی خیلی خوب بود(:
جیمی نوترون از اون کرکترهاست که باهاشون همزادپنداری میکردم.
آهان یه سوال خوب به ذهنم رسید بذار عمومی بپرسم.

(03-03-2026، 13:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من ،ترو لاو ویتز
من اون رو عصر هم می‌تونم ((:

(03-03-2026، 13:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمهههه
اون خرس بدجنسه هم قهوه ای بود و گنده
بامبوهاش رو یادته؟ من عاشق اون بامبوها بودم که دستشون بود.
وایی فرنود
همونا
دیقن پیام قبلیم همین بود مرسی Telegh_01
منم از اونا میخواستم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا همگی یک الی سه کرکتر کارتونی بگید که باهاش احساس همزادپنداری داشتید/دارید. :دی

مرد عنکبوتی
همیشه فکر میکردم ( میکنم ) میتونم تار بندازم یا از در و دیوار برم بالاTelegh_34Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:33)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/go.php?go=del&cd=052a8e3dc054bf03533c5ecbe8345495d2426f9d
@*Aɴѕel*
ملیکا یادم رفته چجوری فایل صوتیشو بذارم یه راهنمایی کننن
فایل رو اپلود کن بعد لینک برای انجمن یا یه همچین چیزی رو کپی کن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انیمه زندگی آدم رو کاملا تحت شعاع قرار میده. من گذاشتمش برای ۴۰ سالگی به بعد.
که همراه با مصرف تریاک ببینی؟(((((:

جدی فکر می‌کنی این‌قدر زود نیازمند تریاک بشم؟ خیلی بده (((:
تریاک دیگه نهایت بعد از ۶۰

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالب میشه اگه یک شب هممون همزمان یک کارتون قدیمی رو ریوواچ کنیم و بعد نظراتمون رو بگیم و درموردش صحبت کنیم
ارهههههه
پیشنهاد من باربی و سرود کریسمس است

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
ملیکا یادم رفته چجوری فایل صوتیشو بذارم یه راهنمایی کننن
فایل رو اپلود کن بعد لینک برای انجمن یا یه همچین چیزی رو کپی کن

نشد که نگاه کن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کورالین
دامبو (فیله که تو سیرک بود گوشاش خیلی دراز بود)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:30)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره تارزان یا ماگلی
آره جیمی خیلی خوب بود(:
جیمی نوترون از اون کرکترهاست که باهاشون همزادپنداری میکردم.
آهان یه سوال خوب به ذهنم رسید بذار عمومی بپرسم.

(03-03-2026، 13:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من ،ترو لاو ویتز
من اون رو عصر هم می‌تونم ((:

(03-03-2026، 13:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمهههه
اون خرس بدجنسه هم قهوه ای بود و گنده
بامبوهاش رو یادته؟ من عاشق اون بامبوها بودم که دستشون بود.

آره الان که فکر میکنم کاراکتراتون بهم نزدیکه(: