انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 18-05-2026

(18-05-2026، 12:17)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 11:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش بودی درسته؟
بله بله، چه خوب یادت مونده
+
@‌"م‍حمّد"
میخواستم خودم بن‌ش کنم  p336

ساعت بیدار شدی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - BIG-DARK - 18-05-2026

(18-05-2026، 12:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 12:17)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
@‌"م‍حمّد"
میخواستم خودم بن‌ش کنم  p336

ساعت بیدار شدی؟

چی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 18-05-2026

(18-05-2026، 12:23)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 12:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت بیدار شدی؟

چی؟

از قدیم گفتن سحرخیز باش تا کامروا شوی
احتمالا من امروز زودتر بیدار شدم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - لــــــــــⓘلی - 18-05-2026

(18-05-2026، 11:07)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش بودی درسته؟

هنوز ی نیمچه حواسی دارم Telegh_01

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mohlek - 18-05-2026

(18-05-2026، 11:58)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 11:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01
خوش اومدییی

ویژگی که زیاد داشت ولی فقط اینشو یادمه ((((:

مرسیTelegh_01
تو حسام بودی؟
بله بله (((:

(18-05-2026، 13:06)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 11:58)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیTelegh_01
تو حسام بودی؟
بله بله (((:

فکر میکردم هیچکسو یادم نیست
چه خبرا اوضاع چطوره؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mohlek - 18-05-2026

(18-05-2026، 13:12)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 13:06)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله (((:

چه خبرا اوضاع چطوره؟
فک میکردی هیچکسو یادت نیست
ولی خب منی کع فقط یکی دو بار سر جورابت ریپلای زده بودمت هم یادته v:
سلامتیت
درگیر درس و دانشگاهیم ( میخورم و میخوابم )

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 18-05-2026

(18-05-2026، 9:59)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 9:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستینی یا آیسان(((((=

وااااییی ملیکا تو هنوز اینجایی؟
بگو ببینم خوبی چیکارا میکنی؟
ای جانم من ستینم =)
متاسفانه هنوز اینجاممم((=
خوبییی چخبر
فکر کنم دیگه از همون۲۰۲۰صحبتی نکردیمم
این روزا رو چجوری میگذرونی

(18-05-2026، 13:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 13:12)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبرا اوضاع چطوره؟
فک میکردی هیچکسو یادت نیست
ولی خب منی کع فقط یکی دو بار سر جورابت ریپلای زده بودمت هم یادته v:
سلامتیت
درگیر درس و دانشگاهیم ( میخورم و میخوابم )

سر همون جوراب چند بار باهم صحبت کردیم Telegh_01
یادم مونده بود
عالی روزگار همه همینه.. موفق باشی

(18-05-2026، 13:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 9:59)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااییی ملیکا تو هنوز اینجایی؟
بگو ببینم خوبی چیکارا میکنی؟
ای جانم من ستینم =)
متاسفانه هنوز اینجاممم((=
خوبییی چخبر
فکر کنم دیگه از همون۲۰۲۰صحبتی نکردیمم
این روزا رو چجوری میگذرونی

قربونتتتت چقد خوشحال شدم دوباره باهم داریم صحبت میکنیم
هیچی والا درگیر دانشگاهم دیگه
تو چی؟ کنکور دادی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 18-05-2026

(18-05-2026، 13:21)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونتتتت چقد خوشحال شدم دوباره باهم داریم صحبت میکنیم
هیچی والا درگیر دانشگاهم دیگه
تو چی؟ کنکور دادی؟
واقعا منم همینطور.خوشحالم که(فعلا)فلشخور پابرجاست و تا حدی میشه با دوستای قدیمی ارتباط برقرار کرد
اصلا قرار نبود کنکور بدم و دانشگاه برم((=ولی سر یک تصمیم یهویی رفتم آزاد
شما چی میخونی