انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - MOHSENEBRAHIMI - 23-09-2013

(23-09-2013، 17:19)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 17:17)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم من؟
:sleepy::sleepy:
 نرو.....!:(

چرا
:dodgy:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - .. ReZa .. - 23-09-2013

(23-09-2013، 17:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب اون فرق داره،میگم دختره پررو رفته ب پسره میگه خوشحال میشم باهام تماس بگیری!!!!!

میگم که **** هستن از دید منBig Grin خودت چی کار میکنی کلک؟!

رضا فردا با اوتوبوس بیا یه سوژه جدید گیر آوردم. اگر باشه! تازه می خوام ببینم شیما هنوز با همین اوتوبوس میاد یا نه! Big Grin
 OK ....! شیما رو بگو.....Confuseds32:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

خووب کی واسطه میخواس؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول: آره ماهم تاریخ <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231 عربی <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231ریاضی<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231 فیزیک<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231 داریم

منظمی؟! Undecided کوفتتون بشه! اون باید اموزگار ما باشهcrying

نقل قول: تف بت امار دkhترا مردمو داری؟

اغا ینفر hست hر وغت من اتوبوس سوار میشم برم دانشگا ب hم میگ من آشغ این khانومم دیگ دار میر رو مkhم نمیدونم چکارش کنم جند وغط با اتوبوس نرفتم ولی بازم میومد دیوونم کرد نمیkhام ب داداشم بگم بنظرتون چکارش کنم؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231
ارهAngel

خخخBig Grin هیچ کاری نیاز نیست بکنی! یه اوتوبوس زود تر برو یا اصن با اوتوبوس نرو!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - .. ReZa .. - 23-09-2013

(23-09-2013، 17:21)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 17:19)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 17:17)¥MOHSEN¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم من؟
SleepySleepy
 نرو.....!Sad

چرا
Dodgy
خب برو....!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - сÜтε Đévìł ツ - 23-09-2013

(23-09-2013، 17:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 17:15)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب اون فرق داره،میگم دختره پررو رفته ب پسره میگه خوشحال میشم باهام تماس بگیری!!!!!

میگم که **** هستن از دید منBig Grin خودت چی کار میکنی کلک؟!

رضا فردا با اوتوبوس بیا یه سوژه جدید گیر آوردم. اگر باشه! تازه می خوام ببینم شیما هنوز با همین اوتوبوس میاد یا نه! Big Grin

تف بت امار دkhترا مردمو داری؟

اغا ینفر hست hر وغت من اتوبوس سوار میشم برم دانشگا ب hم میگ من آشغ این khانومم دیگ دار میر رو مkhم نمیدونم چکارش کنم جند وغط با اتوبوس نرفتم ولی بازم میومد دیوونم کرد نمیkhام ب داداشم بگم بنظرتون چکارش کنم؟Sad

ب داداشت بگوBig GrinBig GrinBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - FARID.SHOMPET - 23-09-2013

نقل قول: من؟؟؟؟؟؟؟
پسرا رو اسکل میکنم!!!!!!!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 231
چی کار میکنی!؟Big Grin

(23-09-2013، 17:21)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خووب کی واسطه میخواس؟
 من....!res2

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

خاک تو سرت چرا محروم شدی؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Snow-Girl - 23-09-2013

نذار که سفره ی دلت پیش غریبه وا بشه

این بغض نشکسته باید سهم خود خدا باشه

چقده من این اهنگرو دوس دارم..