انجمن های تخصصی  فلش خور
¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ (/showthread.php?tid=202400)

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - -м α є ∂ є- - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:59)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:56)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:55)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:51)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُهـُـعـک :|

مقاومت فایده نداره:>
لو رف:/\

(_ _ )

._. شوخی کردم
ایمان: لیاقت نداری-_- رضا ادمه که دختر داعیش ادم باشه؟>.< اسم منو نیاردیه

سالار است .. از تو که به ما خیری نرسید اون حداقل بین من و اون پا در میونی کرد .. 

-_-
حداقل خیر ندارم شر هم ندارم-_-
تا با اون زنیکه بهم نزنی بات کاری ندارم-.-
خودم یه دختر گل جور میکنم^_^ باشه؟!

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - Wєιяɗ - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:01)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:00)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس سبُک بودن ._.

واییی لذت بخش ترین قسمت وَقتیهه که میری حموم ^_^

چقد شستن مو راحته .. با یذره شامپو کُلی کف میکنه :| سریع هم شسته میشه :|

او مـ جِ ب نکته خوبی اشاررره کردی :|

کتاب ( مهتاب ُ آیسان وقتی موهاشونو کوتاه کردن ) یه کتاب عالی برای پیدا کردن جرئت کوتاه کردن مو :||| و پیشنهاد میشه حتما اونو بخونید :|

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:00)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ 232
خیلی به من لطف داره._.
مرسی داداcong

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - | NEON DEMON | - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:03)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:01)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تو دیگه چرا ._.
از تو توقع نداشتم (..)
نه همجنسگرا بود الان معلوم نی داره چیکار میکنه
جدیدا هی داره عکسه خانوادگی لایک میکنه فک کنم یه خبراییه ._.
کاملا به سلیقت احترام میزارم ولی ادام رو قبول ندارم:|
خدا رو شکر._.
سر عقل اومد:/
کویین و که میشناسی؟
با کویین تور گذاشته
کلی هم ازش تعریف کردن گفتن از فردی بهتره =|
خر ذوق شدن همه گلمبرتا
دلیل بیار چرا قبول نداری ._.

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:59)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:56)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 19:55)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقاومت فایده نداره:>
لو رف:/\

(_ _ )

._. شوخی کردم

سالار است .. از تو که به ما خیری نرسید اون حداقل بین من و اون پا در میونی کرد .. 

-_-
1 بوس کنم بعد .. خا ؟ ^_)

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - ♫♫ sina ♫♫ - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:00)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ 232
خیلی به من لطف داره._.
مرسی داداcong
9 کرتیم

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - [ Aνяιℓ ] - 08-01-2015

خاله (..) خوشگله ؟ خُدا رو شکر ._.

_

مهتاب زبوتو اره کُن -ــــــ- زندم :/ برای یاد آوری گُفتم ._.

ــ

گیلاس -ــ-

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:04)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:03)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:01)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تو دیگه چرا ._.
از تو توقع نداشتم (..)
خدا رو شکر._.
کویین و که میشناسی؟
با کویین تور گذاشته
خر ذوق شدن همه گلمبرتا
از صداش خوشم نمیاد..تیپشم نمی پسندم!

خیلی خب دیگه من برم مهمونی تولدم^_^
دوستان توجه کنید تولد من دو روزه هم امروز و فردا:|
فردام باس بم تبریک بگین:|
Big Grin
فعلا._.
اهورا 19 ساله صحنه را ترک کرد:|

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - | NEON DEMON | - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:04)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تو دیگه چرا ._.
از تو توقع نداشتم (..)
خدا رو شکر._.
کویین و که میشناسی؟
با کویین تور گذاشته
خر ذوق شدن همه گلمبرتا
از صداش خوشم نمیاد..تیپشم نمی پسندم!
._.
یادمه یه مدت عکسه اواتارت بود :/
ولی خب آدما تغییر میکنن :|
براش دعا کن بیماری روانیش خوب شه (..)

RE: ¢گفتگو آزاد نسخه 224¢ - -м α є ∂ є- - 08-01-2015

(08-01-2015، 20:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2015، 20:03)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(_ _ )

._. شوخی کردم

-_-
1 بوس کنم بعد .. خا ؟ ^_)
الان ترجمه کن عزیزدل:|