انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا همگی یک الی سه کرکتر کارتونی بگید که باهاش احساس همزادپنداری داشتید/دارید. :دی
واقعا هیچ کرکتری به ذهنم نمیرسه چه برسه سه تا(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:37)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد عنکبوتی
همیشه فکر میکردم ( میکنم ) میتونم تار بندازم یا از در و دیوار برم بالاTelegh_34Telegh_01

دنبال اینم بودی که عنکبوت نیشت بزنه؟

هنوزم هستم
دنبال همون عنکبوتم که تو فیلم بود
اون قرمز و ابی بود
من زرد و مشکی پیدا کردم ولی قرمز و ابی نهTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:15)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گایز پRوکSی یا کانفیگ ندارید ی لحظه وصل شه؟!

نه زیبا جان):

دیروز فکر کنم خودت ی کانفیگ گذاشتی اون وصل شد من یادم رفت تشکر کنم ملسی عسلچه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:38)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:36)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا همگی یک الی سه کرکتر کارتونی بگید که باهاش احساس همزادپنداری داشتید/دارید. :دی

کورالین
دامبو (فیله که تو سیرک بود گوشاش خیلی دراز بود)
کورالین رو هیچوقت کامل ندیدم نمیدونم چرا (((: فقط سکانس یادمه ازش. ولی دامبو رو یادمه!
(03-03-2026، 13:38)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیمی نوترون از اون کرکترهاست که باهاشون همزادپنداری میکردم.
آهان یه سوال خوب به ذهنم رسید بذار عمومی بپرسم.

من اون رو عصر هم می‌تونم ((:

بامبوهاش رو یادته؟ من عاشق اون بامبوها بودم که دستشون بود.

آره الان که فکر میکنم کاراکتراتون بهم نزدیکه(:
تن تن چطور؟ :دی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالب میشه اگه یک شب هممون همزمان یک کارتون قدیمی رو ریوواچ کنیم و بعد نظراتمون رو بگیم و درموردش صحبت کنیم

می‌خواهی براش تاپیک بزنی؟ الان زمان خوبیه.

حوصله اونقدر زحمت رو ندارم((((((= (تنبلیم میاد)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:41)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه زیبا جان):

دیروز فکر کنم خودت ی کانفیگ گذاشتی اون وصل شد من یادم رفت تشکر کنم ملسی عسلچه

عزیزدلمی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:38)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 12:54)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER

اوستا گ.ا جدید رو نمیزنی؟
سلام. بره بالای ۳۰۰ چشم.

با سپاس.

عمو صابر جواب منو ندادی): 
انجمن بسته بشه فقط نمیشه چیزی فرستاد یا کلا از دسترس خارج میشه..؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:40)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههههه
پیشنهاد من باربی و سرود کریسمس است

تصور اینکه پسرا رو قانع کنیم باربی ببینن خنده داره((((:

یاد زمان پخش فیلم باربی می افتم که با اوپنهایمر یکی شده بود بعد خارجیا ویدیو می ساختن که پسرا لباس مشکی می پوشیدن بعد می رفتن تو صف باربی می گفتن ما برای اوپنهایمر اومدیم بعد می رفتن تو سالن زیر لباسسون صورتی پوشیده بودن که باربی ببینن D:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی فکر می‌کنی این‌قدر زود نیازمند تریاک بشم؟ خیلی بده (((:
تریاک دیگه نهایت بعد از ۶۰

نمیدونم والا
حسام به دلیل کیفیت زندگیمون ۴۰+ رو مناسب برای مصرف تریاک اعلام کرد
هرچی حسام بگه پس!
ولی با توجه به اینکه من در جوانی(الان) هم الکل‌پرسن و دراگ‌پرسن نیستم، بعیده تریاک‌پرسن باشم.

(03-03-2026، 13:40)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههههه
پیشنهاد من باربی و سرود کریسمس است

تصور اینکه پسرا رو قانع کنیم باربی ببینن خنده داره((((:
من کاور اون باربی قدیمی‌ها رو بیشتر دوست دارم. که همش یه جا انگار زیر زمینه.
(03-03-2026، 13:40)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌خواهی براش تاپیک بزنی؟ الان زمان خوبیه.

تعداد موضوعاتش از رندی درمیاد
او سی دیم رو قلقلک دادی...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 03-03-2026

بابا برای اهنگ قبلا یه گزینه داشت فایل صوتیو میذاشت چرا نیستش