انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:07)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=245280&pid=3079229#pid3079229
اینو ببین پاره شو((((=

انقد سم بود ی جاهایی رو نمیفهمیدم
عالی بودن اون موقع ممبرا((:
(18-01-2026، 20:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:11)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
بیا برگردیم به بحث خودمون
کاش یک کوالا تو جنگلهای استرالیا بودم
کاش یک تیکه سنگ بودم در اعماق اقیانوس اطلس
(18-01-2026، 20:12)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی سفت و سخت پای قوانین انجمن بودم(((:
اول تاپیکو خوندی نوشته بود تو و امید نیاید((==

واسه همین میگم دامینتریکس دیگه 

فاااااک، جز ما امیر رو هم ذکر کرده راه ندن 
دهنت سرویس (((:::
ندیده بودم، بنده خدا تو بلک لیستم بود نمیدونم اصلا کیه  
معلوم نیست چی کارش کردین((:
(18-01-2026، 20:16)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:43)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
چه کردی امروز
مفید بودی یا مفسد

مفسد فی الارض

(18-01-2026، 20:12)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی سفت و سخت پای قوانین انجمن بودم(((:
اول تاپیکو خوندی نوشته بود تو و امید نیاید((==

"بچه بچه بچه خودتی اسیسی نادون بی شرف خیکی" 
"من رفتم اخطار نده نده خواهش میکنم"

Telegh_01 Telegh_01 Telegh_01

پاره شدم سر اینا(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالعخفاذلیقذلمهیثترلرکخیثکسثیئنبرکسثنکخثس اینترنت می‌خواااااام

انگار سرتو کوبیدی روی کی برد :/

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:17)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا منم خستم ولی هستم

کنترل خشم سخته  udo

(18-01-2026، 20:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترک که نه ولی خیلی کم کرده بودم 
این روزا شده بود نزدیکای روزی یه پاکت
امروز تا این لحظه یک و نیم پاکت جلوام

خب من کلاً زیاد نمیکشیدم ..
ولی همونم ۳-۴ ماه لب نمیزدم دیگه .
خیلی استرس داشتم این چندوقت ..

نه زیاده روی نکن بابا.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه
899

این چه نوع کلکلی((:

خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی خودتی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:16)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"بچه بچه بچه خودتی اسیسی نادون بی شرف خیکی" 
"من رفتم اخطار نده نده خواهش میکنم"

Telegh_01 Telegh_01 Telegh_01

به به 
ببین کی اینجاست
خوشگله
باز یه چیزی از دل تاریخ با من دراومد پیدات شد بیشرف (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:12)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pain
منم یه ریز تصادفی داشتم قبل اینکه گواهینامه بگیرم
اینطوری شده
منو یه درخت نگه داشت
اگه درخت نبود و ماشینی که زدم توش نبود صد میمردم
تو عکس دوم نگا شاخه های درختو

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 233 [/img]

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 233 [/img]

شتتتت برگاممم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر این بیشعوراس ): 
رسپی‌ها تو اینستاس ):

مرور کن قبلیارو ._.
ژله هم خوبه درست کن.-.

ژله نمیخورممم .
حتی لوازم قنادیم ناقص شده ، دل و دماغ خریدم ندارم 
هعیهیعیهیعی ._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه
899

این چه نوع کلکلی((:

اینه برعکس اینه برعکس اینه برعکس

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:12)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل اینکه گواهینامم هم بیاد تصادف کردم
خب نه دیگه این باگه واقعا ((:

این شده وضعیتم
خیلی هم سرعت نداشتما با ۶۰ ۷۰ تا میومدم
ولی از رو یه جوب ۲ متری پریدم
صاف جلو خونه تصادف کردم
بابام اومده بود میخندید می‌گفت چجوری از رو جوب پریدی
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 233

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 233

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مفسد جان