انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:51)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس میبینم(: 
ارهههه ببین
جک پسری با قلب کوکی هم خیلی نازه اگه ندیدی ببین

نازه؟ ناز خیلی دوست ندارم. ولی چون تو گفتی امتحان میکنم 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه ببین
جک پسری با قلب کوکی هم خیلی نازه اگه ندیدی ببین

ببین هم عاشقونس هم عجیب
بوجییییی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohammad 77 - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی هست؟

عه 
چه غریبه ی آشنایی
هنوزم از آهنگ گوش دادن خوشت نمیاد؟

واقعا فکر کنم بعد چندسال دارم اینجا با کسی حرف میزنم. یادش خیر واقعا چه شبای شلوغی بود. تون تایما که سوشیال مدیا به این حد نبود اینجا وقت میگذشت.
چطور مگه؟ خوشم میاد. من نمیشناسمت خودتو معرفی کن

(03-03-2026، 13:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هم عاشقونس هم عجیب
بوجییییی

مرسی(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ریسک پذیریشو فاکتور بگیریم تقریبا میشه گفت بله
بیشتر شبیه ولما(اگه اشتباه نگفته باشم)اون دختر موه کوتاهه توی اسکوبی دوو
پشمام من دافنه رو خیلی دوس داشتم
عاشق اون قسمتا بودم ک خونواده اونو نشون میداد

جدی باید بشینم اسکوبی دوو ریواچ کنم
آخرین باری که دیدم فکر کنم پارسال بود از اون سری های یک ساعتی که توش بند کیس هم بود((((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 03-03-2026

دلم دوباره اسکوبی‌دو خواست

(03-03-2026، 13:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه 
چه غریبه ی آشنایی
هنوزم از آهنگ گوش دادن خوشت نمیاد؟

واقعا فکر کنم بعد چندسال دارم اینجا با کسی حرف میزنم. یادش خیر واقعا چه شبای شلوغی بود. تون تایما که سوشیال مدیا به این حد نبود اینجا وقت میگذشت.
چطور مگه؟ خوشم میاد. من نمیشناسمت خودتو معرفی کن

ملیکام 
فقط یادمه ی مدت کوتاهی چت کردیم 
۲۰۱۶ یا ۱۷ بود فک کنم. و ازون چتا یادمه میگفتی آهنگ گوش نمیدی چون خوشت نمیاد. خیلی تعجب کرده بودم(=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

یک الی سه اسباب‌بازی موردعلاقه بچگیتون رو هم بگید.
اگر مثلا یه عروسکه توصیفش کنید و بگید چرا دوستش داشتید یا یه خاطره از روزی که خریدیدش یا هدیه گرفتید رو تعریف کنید. یا خاطره‌ای که باهاش بازی می‌کردید.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام من دافنه رو خیلی دوس داشتم
عاشق اون قسمتا بودم ک خونواده اونو نشون میداد

جدی باید بشینم اسکوبی دوو ریواچ کنم
آخرین باری که دیدم فکر کنم پارسال بود از اون سری های یک ساعتی که توش بند کیس هم بود((((=
منم خیلی دوس دارم اینکارو بکنمممم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - SABER - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:38)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. بره بالای ۳۰۰ چشم.

با سپاس.

عمو صابر جواب منو ندادی): 
انجمن بسته بشه فقط نمیشه چیزی فرستاد یا کلا از دسترس خارج میشه..؟
سلام خوبی. می خواستم جواب بدم یکاری پیش اومد رفتم..
به احتمال زیاد همون حذف میشه. بعد پایان جنگ...
با سپاس.