انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - لــــــــــⓘلی - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:13)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاها فکر میکنم تو زندگی قبلی به مرغ کی کیشته گفتم

منم احساس میکنم گربه‌ای بودم که سیبیلامو کندن

کج راه میری ؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:15)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:13)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما فیسمو ندیدی
ببینی شبیه جومونگم :v

خب جومونگ ک واسه کره جنوبیه اقا علی

اره فیسی شبیه کره جنوبی‌ام
از نظر لایف استایلی کره شمالی (:

(18-05-2026، 15:13)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:12)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذشته از این حرفا دلم هوای همون سال ۹۸ ۹۹ رو کرده

این دیگه از سخت هم خیلی بیشتر شده
جدی جدی داره چوب تو ماتحتمون میکنه

به مرغ من =(

تازه ی جوراب دارم روش زده BTS 
انقد نگاهای بدی شده بهم سر ی جفت جوراب :v

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - BIG-DARK - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:16)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجین شده با بدشانسی

والا یه چندتا اشنایی داریم اون بالا ها صحبت کردن که تا این وسط مسطای امسال تمومه

(18-05-2026، 15:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:15)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جومونگ ک واسه کره جنوبیه اقا علی

ادغام شده اید پس . برام جالب شد زیارتتون کنم
لایف استایل خیلیا الان کره شمالیه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - کــــــــــⓐرمَن - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:17)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مرغ من =(

کارما بد زده به کمرم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - BIG-DARK - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:16)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کج راه میری ؟

کج که راه نمیرمTelegh_01
کنایه از بدبیاریه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - کــــــــــⓐرمَن - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:16)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجین شده با بدشانسی

والا یه چندتا اشنایی داریم اون بالا ها صحبت کردن که تا این وسط مسطای امسال تمومه

تا این تموم بشه من تموم کردم

(18-05-2026، 15:18)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادغام شده اید پس . برام جالب شد زیارتتون کنم
لایف استایل خیلیا الان کره شمالیه

حتما انلاین باشی بعدا عکسمو میزارم تو عکس از خود