انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Interstellar - 24-03-2015

ســلـامـ :||

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 24-03-2015

(24-03-2015، 16:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بغل بابایی ناراحت نشو:>

+----(^_^)----+

بآبآیی "

(24-03-2015، 16:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مآهآن ^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - tyjtfhdhr - 24-03-2015

(24-03-2015، 16:14)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 16:13)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+----(^_^)----+

بآبآیی "

(24-03-2015، 16:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مآهآن ^_^

^_^

من آذرماهی با همه چی میسازم ساکتم هیچی نمیگم
وقتی رفتارای اطرافیان ناراحتم میکنه سکوت میکنم

به روم نمیارم

اما روزی که صبرم تموم میشه …

دیگه هیچی و هیچکس واسم مهم نیست

دیگه هیچکسی جلودارم نیست

واسه همین همیشه گفتم بازم میگم

از ســـکـــوت آذرمـــاهـــی بــــتـــرس

^_^

(24-03-2015، 16:14)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+----(^_^)----+

بآبآیی "

سلآم مآهآن ^_^

ســلـامـ خوبــی؟ ((:

(24-03-2015، 16:16)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

یه چی بگم .. ؟

(24-03-2015، 16:18)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـامـ خوبــی؟ ((:
نچ :}

چه خبرا دخی ... ؟

بآی .-.

من باس برم :|

مآهآن من اومدم یه چیزی بهت میگم

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - saeedrajabzade - 24-03-2015

نقل قول: اسم البومای اون خروس سرطان حنجره دار و جلو من نیا>_<
صداش عین رادیو خراب میمونه-_-
شنیدم جلد دوم بزرگ هم قراره بیاد؟:|
کار نداشته باش تو به کاره جی جی -___-

خرداد ماه میاد ^___^

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - tyjtfhdhr - 24-03-2015

(24-03-2015، 16:19)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 16:16)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

یه چی بگم .. ؟

(24-03-2015، 16:18)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـامـ خوبــی؟  ((:
نچ :}

چه خبرا دخی ... ؟

بآی .-.

من باس برم :|

مآهآن من اومدم یه چیزی بهت میگم

بگو دختر^_^

اوکــی.. (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 24-03-2015

(24-03-2015، 16:22)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اسم البومای اون خروس سرطان حنجره دار و جلو من نیا>_<
صداش عین رادیو خراب میمونه-_-
شنیدم جلد دوم بزرگ هم قراره بیاد؟:|
کار نداشته باش تو به کاره جی جی -___-

خرداد ماه میاد ^___^

بهزاد آلبوم نداد؟:|

چن تا اهنگاشو بگو دان کنم برادر ._.

ببخشید پریدم وسط (: