انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - امیررضا* - 21-07-2015

تا حالا کسی رو واقعا ندیدم که چهره اش با رفتارش بخونه
اه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنات .. :

خوب بیشتر مادرا از خداشونه که دخترشون ُ شوور بدن ! ._.

همین فامیل ما .. دخترش 18 سالشم نشده .. اولین خواستگار دادن رف ((: !

این فیلمه برگریزان ُ میبینی :| ؟

دختره لیلا با نامزد دومش دعواش شده بود .. مادره هنوز گیر میداد به دختره میگفت تلفناشو ج بده شاید میخواد برگرده ! :|||

بـابـام به این فیلمـه میگـه آینـه عبرت :>

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اما خب بیماریه هاا
بهش میگن فتیش (علاقه ی خاصی به صورت ناخودآگاه به چیزی). بیماری نیست. مثلا ممکنه یکی به شکل انگشت های پای جنس مخالف علاقه داشته باشه! باور کن!  :hiccp:

نقل قول: من کی گفتم بیماری ؟ .__. ؟

آره برای آرینمـ این چیزا مهمـ ِ ! ._.
کدوم آرین؟

همون گانگستا .. !

Gang$ta ..

:| !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنات .. :

خوب بیشتر مادرا از خداشونه که دخترشون ُ شوور بدن ! ._.

همین فامیل ما .. دخترش 18 سالشم نشده .. اولین خواستگار دادن رف ((: !

این فیلمه برگریزان ُ میبینی :| ؟

دختره لیلا با نامزد دومش دعواش شده بود .. مادره هنوز گیر میداد به دختره میگفت تلفناشو ج بده شاید میخواد برگرده ! :|||
مامانش اصلا براش مهم نبود .-.!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - امیررضا* - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اما خب بیماریه هاا
بهش میگن فتیش (علاقه ی خاصی به صورت ناخودآگاه به چیزی). بیماری نیست. مثلا ممکنه یکی به شکل انگشت های پای جنس مخالف علاقه داشته باشه! باور کن!  :hiccp:

نقل قول: من کی گفتم بیماری ؟ .__. ؟

آره برای آرینمـ این چیزا مهمـ ِ ! ._.
کدوم آرین؟

اوه میدونم بهش میگن فتیش

بله بیماری نیست اما یه حس هستش
در نهایت به بیماری ختم میشه ...باور کن

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 21-07-2015

نقل قول: مدینه اون طرف یا برات خالی بسته یا پارتی زیاد داشته!
پارتی زیــاد داره |:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - tyjtfhdhr - 21-07-2015

سلام..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:30)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 22:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 22:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 22:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 22:23)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ایا شماره دادن به یک دختر جلو مامانش درسته ._.‎:|‎؟

حرام است حرام Big Grin !

+

مدینه اگه ب گوش بالا بالاها برسه شک نکن سنگسار میشی (;
من هی میخوام دست از این کار بردارم ‎:|‎
خودشون کُخ میریزن-__-!
مگه مجبوری ب هر دختری ک بت نخ میده پا بدی؟ Big Grin
خُب خوشگل بود ._.‎=)‎

سعی کن ی کسی رو پیدا کنی واس خودت..
ناخوداگاه از این کارا دور میشه ادم Angel

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Thyme - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:27)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان یه پشت کنکوری بدبختم  p343

تو قبل اینم یک بدبخت بیـــش نبودی ((: |:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Apathetic - 21-07-2015

(21-07-2015، 22:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا کسی رو واقعا ندیدم که چهره اش با رفتارش بخونه
اه

ستاره هات *__*
البته منم کم ندارم ولی ..
#حسود شدم ^_^
تا حالا سابقه نداشته من ح س ا د ت کنم :|