انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III (/showthread.php?tid=301120)

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Mohlek - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:03)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 10:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن احتمالش زیاده نت رو ملی کنن کلا
دارن زیرساختاشو میچینن

نمیشه که
اینهمه کسب و کار اینترنتی همش میپره
فقط خودشون بمونن همین
دیگه هیچی مهم نیست
(14-01-2026، 11:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 10:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن احتمالش زیاده نت رو ملی کنن کلا
دارن زیرساختاشو میچینن

اینکار بدتر به ضرر خودشون تموم میشه
بنظر من خشم عمومی بیشترم میشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Mutemit - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:18)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:16)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار آیتلس چند ساله؟

دوسال
یه لیسانس زبان بگیری یا msrt بیشتر جوابه
همون کار هم می کنه

کشور های غیر انگلیسی زبان دیگه آیلتس نمی‌خواد نه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Faust - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:20)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲۱۰ تومن هزینش میشه

اشتراک ماهیانه هم داره یا یبار بگیری تمومه؟

نمیدونم یکی از دوستام اخیراً پرسیده بود 
میگفت ۲۱۰ میشه 

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - bOoOoOy - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:19)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:17)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات
۱۲ هزار دلار میشه ۲ میلیارد نه ۱۵ میلیارد
خوبی تو؟

اره ذهنم مشغوله اشتباه کردم
بد نیستم
چه خبر؟
والا عصابم خیلی خورده
:||| واقعا من کارم اینترنتیه گفتم ۴ ۵ روز آف دادم اوکیه
الان همه میگن حالا حالاها قطعه
اینجوری ک بوش میاد باید برم تو پایگاه عضو بشم سیم سفید بگیرم :v

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Đęąđ.ğïřł - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:15)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میمونم ایرانو میسازم :v

ملات‌ کم‌ نیاری

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Mutemit - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:20)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتراک ماهیانه هم داره یا یبار بگیری تمومه؟

میگفت ۲۱۰ میشه 

به نظرم اگر قرار باشه کلا ملی بشه این پول رو میدن همه
اگر اشتراک نداشته باشه.
تازه اینترنتش نامحدود و با کیفیت و بدون فیلتره

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - *Aɴѕel* - 14-01-2026

یه دو سه سال پیش بچه ی دختر عموم بعد ۱۲سال اومد ایران
بعد خیلی رندوم با فامیل داشتیم درمورد کنکور صحبت میکردیم
خیلییی جدی پرسید کنکور چیه(((((=

خاورمیانه ای بودن جالب نیست

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - bOoOoOy - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:15)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میمونم ایرانو میسازم :v

ملات‌ کم‌ نیاری

ایرانمونو آباد میکنم حالا ببین :v

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Faust - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:23)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگفت ۲۱۰ میشه 

اگر اشتراک نداشته باشه.
من سوالم اینه بالاخره مردم به هر روشی وصل میشن
تایمی که تلگرام و اینستا و ... فیلتره
همه با وی P ان میرن
پس چرا باید فیلتر باشه؟!

یا اگه ملی شه بالاخره استارلینک میگیرن وصل میشن

پس اینا دردشون چیه؟
چرا فیلتر بود اصلا؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III - Đęąđ.ğïřł - 14-01-2026

(14-01-2026، 11:24)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملات‌ کم‌ نیاری

ایرانمونو آباد میکنم حالا ببین :v

خوشحال مبشیم

(14-01-2026، 11:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 11:23)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر اشتراک نداشته باشه.
من سوالم اینه بالاخره مردم به هر روشی وصل میشن
تایمی که تلگرام و اینستا و ... فیلتره
همه با وی P ان میرن
پس چرا باید فیلتر باشه؟!

یا اگه ملی شه بالاخره استارلینک میگیرن وصل میشن

پس اینا دردشون چیه؟
چرا فیلتر بود اصلا؟

چون وی P ان بفروشن؟
اگ فیلتر نباشه کی فیلترشکنای اقازاده ها رو بخره