انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیاناً تک دختر با بچه آخری؟

تک دخترم

خداحفظت کنه
معمولا بچه های بعدی نمیذارن اثری بمونه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم باربی حامله داشتم با شوهرش =)) با دوستام هی به هم میچسبوندیمشون که مثلاً دارن بوس می‌کنن همو 

من هنوز همه باربی هامو دارم(((=

من سنم بیشتر از اونه که عروسک باربی داشته باشم
من تو ۵ ۶ سالگی با چادر و پشتی خونه درست می کردم ست کامل اساس خونه داشتم از یخچال و گاز و ظرف و قابلمه در انواع و اقسام باهاشون برای عروسکام غذا می پختم
بعدا عروسکهایی اومدن که شعر می خوندن عاشق اونا بودم
یه عروسک هم داشتم یه شیشه شیر داشت و شونه اسمش مونا بود
عروسک خیلی داشتم و هنوزم دارمشون
از این عروسک زشتها هم داشتم
یه عروسک هم داشتم بهشون می گفتن نخودی
حتی آتاری دستی هم داشتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohammad 77 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:16)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت همینطور منم خوشحالم. 
ی راه ارتباطی خوبه باشه که همه همو گم نکنیم بعد وصل شده نت. حیفه واقعا

امیر گفت گروه بزنیم صابر موافقت کرد اگه نپیچونه((: 

صابر اگه همون صابری که من اینجا فعالیت میکنه باشه احتمالا خیلی سرش شلوغه و ممکنه یادش بره Smile)) امیدوارم زده بشه یا نشد خودمون ی ابتکاری بخرج بدیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شماها همتون باربی داشتین
من همه خاطره های اسباب بازیم با تفنگه |:

ناراحت نباش ما باربی هامونو می‌دیم تو هم بازی کنی ):
دو سه هفتس ریشمو نزدم
دست بر قضا جلو آینه هم بودم‌ موقع دیدن این پیامت. دیدن خودم تو آینه با اون حجم ریش و تصور خودم در حال فشار دادن عروسکی که میگه i love you ؛ خیلی عجیب بود ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرچی خاطره از تفنگ دارم شکسته و فنرش زده بیرون.
ازین تفنگا با ساچمه پلاستیکیا خدا بود‌
اینا اینجوری بودن‌که هررر مدلی ازش رو که میگرفتی ( m4 ؛ tec9 ؛ ak47 و ... ) اینا سر روز دوم خراب میشد
چون فنرش به یه پلاستیک ضعیف وصل بود
ولی مدل کلت اش اصلا مرگ نداشت لامصب
چون یخورده مدل گیره هاش کلفت تر بود پلاستیکش خراب نمیشد

پ.ن : وقتی میگم همه خاطراتم با تفنگ بود ینی این Telegh_01
عجب تحلیل دقیقی کردی. m4 من رو یاد مک می‌ندازه فقط (((:

پ.ن: بی‌نظیری.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:15)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای بن تن 
عجب دنیایی بودددد 
خیلی دوسش داشتم منم((((: 

ی سوال
بن اوایل استفاده از ساعت دردش میومد بعد عادی شد؟ 
ی تئوری راجبش دیده بودم این ی قسمتش بود ولی خودم هرچی فکر میکردم یادم نمیومد واقعا اینطوری بود یا نه
ببین درد یادم نیست. ولی این رو یادمه که وقتی هر بار میخواست تبدیل بشه به یکی از کرکترها، درد زیادی می‌کشید.
تئوریش چی بود؟

میگفت ساعته داره بن رو نابود میکنه
دلیل: 
فقط ی تغییر ساده نبود 
کل دی ان ای بن بازنویسی میشد تا اینطوری بشه 
اوایل درد خیلی بیشتری میکشید 
ولی کم کم درد براش عادی شد و بیشتر تبدیل میشد و کاراش بی فکر تر میشد. چون دی ان ای داشت آسیب میدید
ی همچین چیزایی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:14)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره رزی رو میگی . Mason نام کاربری الانشه . 
موفق باشی ستون . هر شغلی تو ایران الان جکه داداش . 
منم دفاع ارشدم یه ماه دیگست . فنی کارم تو صنعتو منتظرم درسم تموم بشه که دستگاه بگیرم واسه خودم شروع به کار کنم یا برم واسه مهاجرت . بستگی به شرایط کشور بعد این جنگ داره فعلا بلاتکلیفی بسر میکنیم .
کجایی بودی داداش یادم نیست حقیقتش 

اره دقیقا مریم.
اره واقعا امیدوارم که درست بشه همچی .. آدمی به امید زندست.
ایشالله که کسب و کار برات بچرخه داداش و موفق باشی. من رشتم 
به جای ایشالا از امیدوارم استفاده کن برار . 
چقدر رشتی زیاده اینجا . نصف بچه ها الان گ.ا رشتن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:18)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز همه باربی هامو دارم(((=

من سنم بیشتر از اونه که عروسک باربی داشته باشم
من تو ۵ ۶ سالگی با چادر و پشتی خونه درست می کردم ست کامل اساس خونه داشتم از یخچال و گاز و ظرف و قابلمه در انواع و اقسام باهاشون برای عروسکام غذا می پختم
بعدا عروسکهایی اومدن که شعر می خوندن عاشق اونا بودم
یه عروسک هم داشتم یه شیشه شیر داشت و شونه اسمش مونا بود
عروسک خیلی داشتم و هنوزم دارمشون
از این عروسک زشتها هم داشتم
یه عروسک هم داشتم بهشون می گفتن نخودی
حتی آتاری دستی هم داشتم
وای خونه درست کردن واقعا یکی از هیجان انگیز ترین کارها بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:16)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر گفت گروه بزنیم صابر موافقت کرد اگه نپیچونه((: 

صابر اگه همون صابری که من اینجا فعالیت میکنه باشه احتمالا خیلی سرش شلوغه و ممکنه یادش بره Smile)) امیدوارم زده بشه یا نشد خودمون ی ابتکاری بخرج بدیم

دقیقا(((: 
امیرم گروه داره 
بیا اونجا 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohammad 77 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا مریم.
اره واقعا امیدوارم که درست بشه همچی .. آدمی به امید زندست.
ایشالله که کسب و کار برات بچرخه داداش و موفق باشی. من رشتم 
به جای ایشالا از امیدوارم استفاده کن برار . 
چقدر رشتی زیاده اینجا . نصف بچه ها الان گ.ا رشتن

اره موافقم امیدوارم بهتره.
نمیدونستم اینقد رشتی هست  Smile

(03-03-2026، 14:20)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا(((: 
امیرم گروه داره 
بیا اونجا 

چطوری بیام ؟