انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:39)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:38)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای کرمو(:

خب اگه انقدر مطمئنی حق با توعه شکایت کن چندتا کارشناس میارن

اره خیلی پرفعالیت بودی (:
تا الانم که شکایت کردم ۱۰ میلیون پول به دادگاه و خدمات قضایی دادم
اره پول زیادی باید بدی ولی اگه مطمئنی مقصر نیستی می ارزه
(18-01-2026، 20:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=245993&pid=3088139#pid3088139
فعالیت گسترده داشتی تو این تاپیک(:

من متعجب ترینممممم((:

اوه شت
دوربین نداشته اون خیابون؟

خیلییی عجیب واقعا
الان همه عاقل و بالغن(:

بابت نسل جدید ناراحتم

نبااش مسیر بهتریو دارن میرن(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:36)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ویژه به ناصر خاکزاد D:
لعنتیا چرا اینا رو یادتونه ((((:
من خودم از شماها که میشنوم یادم میاد 

ناصر خاکزاد فراموش نشدنیه تا ابد در قلبها و ذهنها ماندگاره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر خودم باایموجی کاررو دراوردم 
اجازه بدید نپذیرم
بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچهبچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه بچه 
899

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:38)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای کرمو(:

مگه تا حالا با تو تقابل کرمی داشتم خب؟ ((:

نه ولی دارم کامنتای ۲۰۱۵ رو میخونم اونجا خیلی کرم داشتی(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:43)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:39)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید ببینم این دادگاه چی میگه
دعا کن حق به حقدار برسه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر خودم باایموجی کاررو دراوردم 
اجازه بدید نپذیرم

(18-01-2026، 20:36)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ویژه به ناصر خاکزاد D:
لعنتیا چرا اینا رو یادتونه ((((:
من خودم از شماها که میشنوم یادم میاد 

(18-01-2026، 20:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تربیتش سخته اگه توله بگیرم؟

نه زیاد چون بسیار بسیار سگ باهوشیه 
ولی اگه از دستت در بره و از نقش آلفا در بیای، حتی برای مدت کوتاه
دهنتو سرویس میکنه
چون سگ زبل، خر زور و فرزیه ((:
ولی خب میگم، خیلی خیلی فعاله و باید حتما انرژیشو تخلیه کنی هر روز

عای خدا پیشاپیش قربونش برم :>

بیشتر مشتاق شدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

اینا رو تو روبیکا چک کنین
@Anahita____h
@Wfjftgbcr
@Hjsina84
@Emad7596
@areftajabadi

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:43)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابت نسل جدید ناراحتم

نبااش مسیر بهتریو دارن میرن(:

ولی دیگه بخاطر سوتی هاشون از خنده پاره نمیشن
من وقتی فک میکنم خودم چیا گفتم اینجا دلم میخواد هویتمو عوض کنم
متاسفانه ۵۰ درصدشو حسام یادشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت لایه لایه اس؟
یا همشو باهم قاطی کنم؟

لایه لایه 
یا میتونی تو قالب های مربعی کوچیک درست کنی بعد تو هر لایه این تیکه هارو جدا بزاری :> 
ابن کار رو تو قالبای یخ انجام دادیم خوشگل شد 
عکس نداری؟ ._.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی. چقدر کیوت. حیف که در واقعیت رقابتتون سر نویسندگی انجمن ورزشی بود ):

+ تو می‌دونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بنده خدا چی شد آخر عاقبتش؟ یادمه تو بودی یه بار یه چیزی درباره‌ش گفتی که خیلی ناراحت‌کننده بود... ولی من بعدها شک کردم شاید زاده‌ی ذهن خودم بوده ((=
حالا به روی خودت نیار دیگه عزیزم (((:

اون روز ملیکام پرسید، منم واقعا در همون حد یادمه چون خیلی وقت میگذره ازش
We talk about it but he actually did it اونجوری که من شنیدم چند سال پیش
(18-01-2026، 20:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برای دوست خوب و مهربونم غزل تنگ شده ): 
@( lιεβ )

اکس قشنگم ((:
تو اینستا داریم همو هنوز