انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:14)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره رزی رو میگی . Mason نام کاربری الانشه . 
موفق باشی ستون . هر شغلی تو ایران الان جکه داداش . 
منم دفاع ارشدم یه ماه دیگست . فنی کارم تو صنعتو منتظرم درسم تموم بشه که دستگاه بگیرم واسه خودم شروع به کار کنم یا برم واسه مهاجرت . بستگی به شرایط کشور بعد این جنگ داره فعلا بلاتکلیفی بسر میکنیم .
کجایی بودی داداش یادم نیست حقیقتش 

اره دقیقا مریم.
اره واقعا امیدوارم که درست بشه همچی .. آدمی به امید زندست.
ایشالله که کسب و کار برات بچرخه داداش و موفق باشی. من رشتم 

اععع
کجای رشت؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور ..
ولی خیلی وقته دیگه بازی نکردم باهاشون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/00b903_26IMG-5717.jpeg
)))=
فقط اون باربی مذکر(اسمش چی بود؟ دوست پسر باربی؟)

(03-03-2026، 14:19)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین درد یادم نیست. ولی این رو یادمه که وقتی هر بار میخواست تبدیل بشه به یکی از کرکترها، درد زیادی می‌کشید.
تئوریش چی بود؟

میگفت ساعته داره بن رو نابود میکنه
دلیل: 
فقط ی تغییر ساده نبود 
کل دی ان ای بن بازنویسی میشد تا اینطوری بشه 
اوایل درد خیلی بیشتری میکشید 
ولی کم کم درد براش عادی شد و بیشتر تبدیل میشد و کاراش بی فکر تر میشد. چون دی ان ای داشت آسیب میدید
ی همچین چیزایی
منطقیه ((:
باید ری‌واچ کنیم ببینیم آیا کرکترش عوض هم می‌شد به مرور یا نه.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شماها همتون باربی داشتین
من همه خاطره های اسباب بازیم با تفنگه |:
ما ۴ تا بچه ایم من اخریم . کل بچگیم یدونه تفنگ داشتم‌اونم مال داداشم بوده . ما برا بقا میجنگیدیم بچگی ((:
بمیرم برات مرد
حاجی میدونی چی یادم اومد ؟ تو بچگی برام آجر بازی خریده بودن
ازین آجر پلاستیکیا
بعد یه خاور پلاستیکی هم داشتم آجر بار میزدم از حال میبردم تو اتاقم خونه میساختم باش (((: کلا روحیه کارگری و خر حمالی در من دمیده شده بود از بچگی
(03-03-2026، 14:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازین تفنگا با ساچمه پلاستیکیا خدا بود‌
اینا اینجوری بودن‌که هررر مدلی ازش رو که میگرفتی ( m4 ؛ tec9 ؛ ak47 و ... ) اینا سر روز دوم خراب میشد
چون فنرش به یه پلاستیک ضعیف وصل بود
ولی مدل کلت اش اصلا مرگ نداشت لامصب
چون یخورده مدل گیره هاش کلفت تر بود پلاستیکش خراب نمیشد

پ.ن : وقتی میگم همه خاطراتم با تفنگ بود ینی این Telegh_01
عجب تحلیل دقیقی کردی. m4 من رو یاد مک می‌ندازه فقط (((:

پ.ن: بی‌نظیری.
حاصل پول ها به فنا دادن و ساعت ها تفکر تو حموم در ۸ سالگیه (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohammad 77 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا مریم.
اره واقعا امیدوارم که درست بشه همچی .. آدمی به امید زندست.
ایشالله که کسب و کار برات بچرخه داداش و موفق باشی. من رشتم 

اععع
کجای رشت؟

بلوار معلم. شما کجایی

(03-03-2026، 14:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/00b903_26IMG-5717.jpeg
)))=

شوهرشه(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شماها همتون باربی داشتین
من همه خاطره های اسباب بازیم با تفنگه |:

منم با داداشم تفنگ بازی می کردیم
اون یه اسلحه خونه تفنگ داشت
البته یادم نمیاد چندتا از تفنگهاش سالمه
حتی از این عروسکهای مرد عنکبوتی داشت که موتور داشت و تور داشت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Berserk - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:20)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا(((: 
امیرم گروه داره 
بیا اونجا 

چطوری بیام ؟ 

@Mr.Robot

اینترنت وصل شد برادر رو اد کن

(03-03-2026، 14:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرشه(((=

شوهر کدومشون؟ ((:::

(03-03-2026، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اععع
کجای رشت؟

بلوار معلم. شما کجایی

تا ماه پیش نزدیکتون بودم
کاکتوس

(03-03-2026، 14:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاصل پول ها به فنا دادن و ساعت ها تفکر تو حموم در ۸ سالگیه (((:

تا کلمه حموم رو دیدم فکر کردم میخواهی دوباره با اسمم شوخی کنی. جادوی شبکه کلمات ((: