انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ (/showthread.php?tid=301741)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - esiesi - 14-03-2026

(14-03-2026، 14:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه شت ... چه کار جذابی
الان دیگه فعالیتی نداری؟ یعنی باید بری جای جدید یا فعلا منتظری ببینی چی میشه ((:

قربونت برم نظر لطفته
الان فقط اگه دیگه انقدر حوصلم سر بره و دیوونه بشم که تو خونه یه سیخونکی بزنم به کارای نصفه نیمه، وگرنه جز اون تقریبا هیچی.
ملک جدید هم نه خبری نیست، بازار خوابید و اجاره ها سنگین تر شد و بعید تر کرد شروع دوباره رو 
میدونی چون فیلد کار ما توی دسته entertainment و علایق شخصی افراد قرار میگیره، توی نوک و روی راس هرم مازلو حساب میشیم ((:
واسه همین هر داستانی، هر داستانی که پیش میاد؛ موج تورم و اتفاقات غیرمترقبه [سخت شدن زندگی به طور کلی] اولین چیزی که کله پا میشه ماهاییم. کسی که داره کنسرو میخره تا توی جنگ گرسنه نمونه به فکر اکسسوری و دیزاین و تفریح و چمیدونم اتاق فرار رفتن نیست قاعدتا 
دیگه این شد که به اینجا رسیدیم و فعلا دست به دهن نشستم تا ببینم قراره چه اتفاقی بیفته ((:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - THEDARKNESS - 14-03-2026

(14-03-2026، 13:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 13:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

]چی بگم والا یادم نمیاد؟Telegh_01

نخیر عام
نمیدانم

نازی گوگولی

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Wanton - 14-03-2026

(14-03-2026، 14:42)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمای ایرانی خوب معرفی کنین
از اونجایی ک ۲۰گیگ نت روبیکایی دارم-___-

جدید یا قدیمی؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - моои - 14-03-2026

(14-03-2026، 4:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 3:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم

ولی برا آدمی که هدف داره ولی تلاش نمیکنه گذروندن زندگیش به بطالت به معنی بی هدفیش نیست

شما به چه علومی علاقمندید؟

آره درسته
اگه بخوای میتونیم بحث رو ادامه بدیم
اگرم نه دیگه بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم

در حال حاضر به هیچی(:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Mr.Robot - 14-03-2026

(14-03-2026، 14:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 14:41)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه شت ... چه کار جذابی
الان دیگه فعالیتی نداری؟ یعنی باید بری جای جدید یا فعلا منتظری ببینی چی میشه ((:

قربونت برم نظر لطفته
الان فقط اگه دیگه انقدر حوصلم سر بره و دیوونه بشم که تو خونه یه سیخونکی بزنم به کارای نصفه نیمه، وگرنه جز اون تقریبا هیچی.
ملک جدید هم نه خبری نیست، بازار خوابید و اجاره ها سنگین تر شد و بعید تر کرد شروع دوباره رو 
میدونی چون فیلد کار ما توی دسته entertainment و علایق شخصی افراد قرار میگیره، توی نوک و روی راس هرم مازلو حساب میشیم ((:
واسه همین هر داستانی، هر داستانی که پیش میاد؛ موج تورم و اتفاقات غیرمترقبه [سخت شدن زندگی به طور کلی] اولین چیزی که کله پا میشه ماهاییم. کسی که داره کنسرو میخره تا توی جنگ گرسنه نمونه به فکر اکسسوری و دیزاین و تفریح و چمیدونم اتاق فرار رفتن نیست قاعدتا 
دیگه این شد که به اینجا رسیدیم و فعلا دست به دهن نشستم تا ببینم قراره چه اتفاقی بیفته ((:
والا اسی جان الان تفریح برای مردم از خرجای روزمرشون بیشتر اهمیت داره . تو دور زمونه ی استوری و چشم و هم‌چشمی ، تفریح همیشه اولویت مردمه . منتهی شاخه ای که تو رفتی خیلی همگانی نیست . وگرنه الان کافه ها و قلیون سراها داخل شهر جا نداره مردم رو رد میکنن ((: شانس نداری

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - shghyegh - 14-03-2026

(14-03-2026، 15:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 13:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر عام
نمیدانم

نازی گوگولی
عه وا مرد گنده

(14-03-2026، 13:00)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای رشد

میخوای نردبون شی؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - esiesi - 14-03-2026

(14-03-2026، 15:47)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اسی جان الان تفریح برای مردم از خرجای روزمرشون بیشتر اهمیت داره . تو دور زمونه ی استوری و چشم و هم‌چشمی ، تفریح همیشه اولویت مردمه . منتهی شاخه ای که تو رفتی خیلی همگانی نیست . وگرنه الان کافه ها و قلیون سراها داخل شهر جا نداره مردم رو رد میکنن ((: شانس نداری

دقیقا مشکل ما فیلدمونه داداش 
کاسب کار میشدیم ساقی گری میکردیم الان ماشین خارجی زیر پامون می‌غرید (((:

(14-03-2026، 15:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 15:47)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا مشکل ما فیلدمونه داداش 
کاسب کار میشدیم ساقی گری میکردیم الان ماشین خارجی زیر پامون می‌غرید (((:
میدونی من چندتا کار واسه همین داستان جامع نبودن تو همه شرایط ، (دقیقا مثل کار تو ) مجبور شدم ول کنم؟ چه سال هایی و این‌همه وقتو .. داشی هنوز پیشنهاد دره های شمال رو میزه ها ((:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 14-03-2026

(14-03-2026، 15:29)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 14:42)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمای ایرانی خوب معرفی کنین
از اونجایی ک ۲۰گیگ نت روبیکایی دارم-___-

جدید یا قدیمی؟

هرچی واسم فرقی نداره
وحشی خوبه بنظرت ؟ جواد عزتی دری وری بازی نمیکنه بش اعتماد دارم

(14-03-2026، 16:07)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2026، 15:29)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدید یا قدیمی؟

هرچی واسم فرقی نداره
وحشی خوبه بنظرت ؟ جواد عزتی دری وری بازی نمیکنه بش اعتماد دارم
من که راضی بودم