انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:51)__Saba__ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سری ازین اسمای این پایین دو سه روزه مدام فقط دارن میخونن دریغ از ی دونه پیام
جدی انقدر براشون جالبه؟((:
مشکل کمبود منبعه!
(:
منفذی نیست که بشه فهمید چی به چیه و مثلا این وضعیت منحوس تا کی ادامه داره و نت کی وصل شد و اینا!

یعنی ما شدیم منبع؟((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه یکی دوتا اکانت دیگم من داشتم اینجا=))) اونا خیلی وحشتناک بودن

گردن نگیر اصلا(((=

اصلااا Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:50)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه ک تو انقد میترسی((((:

نمیترسم، میخوام بیشتر از این ازم چیزی درنیاد که برسه به چیزایی که نباید  Telegh_01
چیزی که بچه ها میگن کودک آزاری یک بزرگساله به قصد سرگرمی (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:51)__Saba__ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل کمبود منبعه!
(:
منفذی نیست که بشه فهمید چی به چیه و مثلا این وضعیت منحوس تا کی ادامه داره و نت کی وصل شد و اینا!

یعنی ما شدیم منبع؟((:

دقیقا خودم میخوام بدونم چخبره تو کشور میام اینجا  Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:43)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره پول زیادی باید بدی ولی اگه مطمئنی مقصر نیستی می ارزه

نبااش مسیر بهتریو دارن میرن(:

ولی دیگه بخاطر سوتی هاشون از خنده پاره نمیشن
من وقتی فک میکنم خودم چیا گفتم اینجا دلم میخواد هویتمو عوض کنم
متاسفانه ۵۰ درصدشو حسام یادشه
"دلم برات تنگ‌شده. ای کاش الان اینجا بودی و دست مینداختم تو موهاتو و‌ موهاتو خراب میکردم" (((((((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:55)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی ما شدیم منبع؟((:

سیرکی به نام ایران 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:50)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه ک تو انقد میترسی((((:

نمیترسم، میخوام بیشتر از این ازم چیزی درنیاد که برسه به چیزایی که نباید  Telegh_01
چیزی که بچه ها میگن کودک آزاری یک بزرگساله به قصد سرگرمی (((:

دهنت سرویسس چ کار کردییی وات د فاک(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"دلم برات تنگ‌شده. ای کاش الان اینجا بودی و دست مینداختم تو موهاتو و‌ موهاتو خراب میکردم" (((((((((((:

حسام جون لطفا منو از بیخ و بن فراموش کن
همون سیمین ساق که گفتی کافی بود
این بیشرفا الان دیگه هیچیو یادشون نمیره  Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:55)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیرکی به نام ایران 

حق نواختی crying

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 18-01-2026

(18-01-2026، 20:52)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جذاااب
دلم میخواد یه موضوع بزنم عکس رندوم از گالریتون بفرستید
حوصلمون سر نره  Angel

میشه بزنی؟
توش محتوای ویدیویی و موزیک هم بذارن بچها