انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون پشتا بود مشخص نیست((((=عجب بحث خنده داری
السا رو دیدم توی برخورد دوم با عکست و از خنده دارم میمیرم. چرا این شکلیه؟
(((==

چرا به السا احساس ناکافی بودن میدی(((=مشکلش چیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه این

چه عجب اومدی
گگفتم بزارم یکم سیستم دم بزنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

السا رو دیدم توی برخورد دوم با عکست و از خنده دارم میمیرم. چرا این شکلیه؟
(((==

یه شکلی نیست؟ (((::: ولی عذاب وجدان گرفتم این طوری گفتی... دیگه نمی‌خندم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب اومدی

چهارروز دیگه میفروشیش
اونی‌ک فروشی نیست ماییم
البته من خودم تو رو به یه پیتزا میفروشم ولی خب

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شکلی نیست؟ (((::: ولی عذاب وجدان گرفتم این طوری گفتی... دیگه نمی‌خندم.

آره خدایی ترسناکه((((=

(03-03-2026، 14:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهارروز دیگه میفروشیش
اونی‌ک فروشی نیست ماییم

چرا شبیه فیلم فارسی شدی یهو Telegh_59 Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:36)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهارروز دیگه میفروشیش
اونی‌ک فروشی نیست ماییم

شوخی موردعلاقه مامانم با من اینه که میخواد عکسم رو بذاره دیوار و بنویسه معاوضه با سگ پاکوتاه پشمالو.

(03-03-2026، 14:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهارروز دیگه میفروشیش
اونی‌ک فروشی نیست ماییم

چرا شبیه فیلم فارسی شدی یهو  Telegh_59 Telegh_01

بودم
بالاخره بر نفسم غلبه کردم دارم ادامه جسی رو میبینم
این بچه چقدر مظلومهp336

(03-03-2026، 14:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شبیه فیلم فارسی شدی یهو  Telegh_59 Telegh_01

بودم
بالاخره بر نفسم غلبه کردم دارم ادامه جسی رو میبینم
این بچه چقدر مظلومهp336
ادامه جسی ؟
بریکینگ بد نه
مستر وایت هم نه
جسی ؟ قشنگ معلومه کراش زدی روش ((((:

(03-03-2026، 14:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چهارروز دیگه میفروشیش
اونی‌ک فروشی نیست ماییم

شوخی موردعلاقه مامانم با من اینه که میخواد عکسم رو بذاره دیوار و بنویسه معاوضه با سگ پاکوتاه پشمالو.

مامانت چه بامزس((((:
کاش به جای تو مامانت میومد خیخیخی ( شوخی)
البته نظر بهتر اینه مامانت بیاد دوتایی مسخرت کنیم