انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 18-05-2026

(18-05-2026، 16:00)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:55)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاراموزی یعنی حمالی بدون حقوق
ب فکر زدن استارتاپ باش
پیاماتو دیدم تو گفتگو از گیم زدنم فک کنم خوشت میاد
میتونی ی سری گیمارو بزنی پول دربیاری

استارتآپ؟ تو ایران؟
قشنگ بود  Big Grin

زیاد اهل گیم نیستم اتفاقا، حسام یذره تونست دوباره با گیم آشتیم بده

ن ازون کار آموزیا، یه زمینه ای ک خودم ورود نکردم و آشنایی ندارم تو کامپیوتر رو اگ ازین شرکتا پیدا بشه ک دو سه ماه کارآموزی میکنی روند کار رو بهت یاد میده بعد همونجا جذبت میکنه دوست دارم برم ک هم یچیزی یاد بگیرم هم کار کنم... البته مث آدم حقوق بده بعدش
رفیقم ی زمانی تو شرکت ویرا بود خیلی راضی بود، الان ک پاشیده ویرا
یا بچهای ی شرکت بود اسمشو الان یادم نیست تو مایه های شرکت گردو بود خیلی راضی ان، الان حدود 70-80 داره میبنده با بچها...
با من 40-50 هم ببنده راضیم
این کاری ک تو توی ذهنت در نظر داری بیشتر شبیه رویاس
علاوه بر کارت پایان پارتی بازیم میخاد ک رات بده

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 18-05-2026

(18-05-2026، 15:59)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که کذبه..‌.

بله کذبه من خیلی بیشتر از چیزی که علی در جریانه شیفته توام fly2

ن عزیزم شما برو پیش همونی ک برات عشق و احساست بهش کذب نیست

(18-05-2026، 16:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 15:58)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ صاحابش اومد :v

ممنون ازت ک باعث برملا شدن حقایق شدی
میگن عدو شود سبب خیر واقعا درسته
الان من شدم دشمنت؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 18-05-2026

(18-05-2026، 16:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:00)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استارتآپ؟ تو ایران؟
قشنگ بود  Big Grin

زیاد اهل گیم نیستم اتفاقا، حسام یذره تونست دوباره با گیم آشتیم بده

ن ازون کار آموزیا، یه زمینه ای ک خودم ورود نکردم و آشنایی ندارم تو کامپیوتر رو اگ ازین شرکتا پیدا بشه ک دو سه ماه کارآموزی میکنی روند کار رو بهت یاد میده بعد همونجا جذبت میکنه دوست دارم برم ک هم یچیزی یاد بگیرم هم کار کنم... البته مث آدم حقوق بده بعدش
رفیقم ی زمانی تو شرکت ویرا بود خیلی راضی بود، الان ک پاشیده ویرا
یا بچهای ی شرکت بود اسمشو الان یادم نیست تو مایه های شرکت گردو بود خیلی راضی ان، الان حدود 70-80 داره میبنده با بچها...
با من 40-50 هم ببنده راضیم
این کاری ک تو توی ذهنت در نظر داری بیشتر شبیه رویاس
علاوه بر کارت پایان پارتی بازیم میخاد ک رات بده

متاسفانه دقیقا داری درست میگی
و دقیقا دنبال پارتیشم الان... 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 18-05-2026

حالو روز بنده حقیر بدون شقایق:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 246

(18-05-2026، 16:00)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی هم نیست شیفته ما بشهcof

شما ی بیوگرافی بده من آدم دورم زیاده :v

(18-05-2026، 16:00)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا دنبالش نباش
پسرای فلش یه مشت بی احساسن که چندماه احساساتتو به سخره میگیرن._.*

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mohlek - 18-05-2026

(18-05-2026، 16:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا دنبالش نباش
پسرای فلش یه مشت بی احساسن که چندماه احساساتتو به سخره میگیرن._.*
بسوزه پدر تجربه v:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - لــــــــــⓘلی - 18-05-2026

(18-05-2026، 16:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ی بیوگرافی بده من آدم دورم زیاده :v

به به دست ب خیری علی اقا

(18-05-2026، 16:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2026، 16:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ازت ک باعث برملا شدن حقایق شدی
میگن عدو شود سبب خیر واقعا درسته
الان من شدم دشمنت؟

شدی؟
ببا از فعل گذشته استفاده کنیم(((: