انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:46)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سریال تموم که بشه یه اپیزود سینمایی داره با محوریت جسی. اسمش یادم نیست.
el camino

مرسیییی

(03-03-2026، 14:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعاا؟؟؟ دیدیش؟قشنگه؟

+

چشم اگه تمایل داری حتما
دیدمش و قشنگه. چون نمیدونم کجای سریالی نمیخوام دیتیلی بدم که اسپوبل بشه.

+
اگر بامزه باشند تمایل دارم.

منم ترجیح میدم نگم کجای داستانم .ریسک خوبی نیس

♡♡

(03-03-2026، 14:48)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
اصولا مامانایی که دوستامو اذیت میکنن برام جذابن ((((:

مامان من نازش زیاده
الان ناراحته که نمی تونه سریالاشو ببینه

ای خدا((((:
ناراحتیه بزرگیم هست والا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

آرامش نداریم واهااااایییی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:53)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی شرایط خریه!
این بلاتکلیفی
بی خبری

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Albert wesker - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:32)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارمش یادآوری میکنم((:
اوکیه . بچه های قدیمیم من میارم

(03-03-2026، 14:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادامه جسی ؟
بریکینگ بد نه
مستر وایت هم نه
جسی ؟ قشنگ معلومه کراش زدی روش ((((:
بله
بله
بله

من ک از قسمت اول گفتم روش کراشم روش
دیگه چقدر خودمو جر بدم براش ک بفهمی کراشم ((((:

(03-03-2026، 14:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا تیم می‌شه با هرکسی که من رو مسخره کنه. برای همین ایده برترت رو پیاده نمی‌کنیم.

نمیزاری طنزامو روت پیاده کنم واقعا متاسفم

من پیام میدم بهت بعد این داستانا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:53)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی شرایط  خریه!
این بلاتکلیفی
بی خبری

بی خبری از همشم بدتره
یهو میگه بوم
نمیدونیم کجا بود چی بود
تا۴ساعت بعد میفمیم چیشد
تلویزیونم ک ماشاااالا قدرت سپاه و حمایت مردم رو فقط نشون میده

خونوادم اینجورین ک
انگار تقصیر منه جنگ شده
میان بم میگن تو ک دوس داشتی تو ک دوست داشتی بیا بیا
حالا چی هنوزم دوس داری
بیا بیا بخور حالا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 03-03-2026

(03-03-2026، 14:57)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:55)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی شرایط  خریه!
این بلاتکلیفی
بی خبری

بی خبری از همشم بدتره
یهو میگه بوم
نمیدونیم کجا بود چی بود
تا۴ساعت بعد میفمیم چیشد
تلویزیونم ک ماشاااالا قدرت سپاه و حمایت مردم رو فقط نشون میده

خونوادم اینجورین ک
انگار تقصیر منه جنگ شده
میان بم میگن تو ک دوس داشتی تو ک دوست داشتی بیا بیا
حالا چی هنوزم دوس داری
بیا بیا بخور حالا
فکر نکنم تا عید بکشه شرایط

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 03-03-2026

(03-03-2026، 13:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک الی سه اسباب‌بازی موردعلاقه بچگیتون رو هم بگید.
اگر مثلا یه عروسکه توصیفش کنید و بگید چرا دوستش داشتید یا یه خاطره از روزی که خریدیدش یا هدیه گرفتید رو تعریف کنید. یا خاطره‌ای که باهاش بازی می‌کردید.
من تا آسمون باربی داشتم اکثرا + لوازم جانبیشون
بعد ی روز تصمیم گرفتم برا تک تکشون شناسنامه درست کنم (((((:
ملکه همشونم ی باربی بود ک بال داشت
دوتا پرنسسم داشتم ک شبیه هم بودن و همه تاج ها برای اونا بودش
ی عروسک هم داشتم اندازه ی بند انگشت بود
بردمش دریا یهو غرق شد
تا چند وقت ک اون دریا رو میرفتم دنبالش میگشتم منتظر بودم برگرده):
اها الماس پلاستیکی و صدف هم دوس داشتم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - هلی - 03-03-2026

پشمام
اینجا بالا میاد باز ک Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 03-03-2026

(03-03-2026، 15:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام
سلام . هلی تو همونی بودی که یه مدت با عرفان بود یا اون یکی دیگست 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - هلی - 03-03-2026

(03-03-2026، 15:08)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:06)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام
سلام . هلی تو همونی بودی که یه مدت با عرفان بود یا اون یکی دیگست 

نمیدونم اگر بودمم یادم نی خدایی داداش Big Grin
مربوط ب چ سالی بود .یکی از بچه های اینجا ک عرفان بود اسمش رفیق بودم ولی تو رابطه یادم نی