انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 17-05-2020

میتونیم تم یا استایل هر ارسال رو که به هر رنگی که کاربر خواسته در بیاریم.
یعنی مثلا من که این ارسال رو دادم این تم دورو ور ارسال به رنگی باشه که خودم میخوام.
میتونیم این تکنولوژی رو به اختیار همه ی کاربران فلشخور و در هر مقامی که هستند قرار بدیم.
درسته.
کار سختیه ولی فلشخور پر طرفدار تر میشه.

RE: پیشنهادات - امیر‌حسین - 17-05-2020

(17-05-2020، 0:18)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونیم تم یا استایل هر ارسال رو که به هر رنگی که کاربر خواسته در بیاریم.
یعنی مثلا من که این ارسال رو دادم این تم دورو ور ارسال به رنگی باشه که خودم میخوام.
میتونیم این تکنولوژی رو به اختیار همه ی کاربران فلشخور و در هر مقامی که هستند قرار بدیم.
درسته.
کار سختیه ولی فلشخور پر طرفدار تر میشه.

میشه اما باید برنامه نویسی کرد که وقت بره و هزینه بر !

RE: پیشنهادات - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 28-05-2020

@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
از شما خواسته ای دارم که به ذیل زیر است:
این جانب پرهام به شما درخواست میکنم که میشه لطفی کنین،که  من بتونم نویسنده ی یک بخش بشم؟
2=ایا شما میتوانین که به جای کاربر عادی لقبی را به نام(کاربر تکنولوژی)به این بنده ی حقیر بدین؟
چون من از شرکت فضایی ناسا استخدام شدم.
با همکارانم صحبت کردم.
خوشحال میشم که درخواست مرا براورده کنین.
اگر هم که هزینه بر و وقت بر است،اشکالی ندارد.
مرسی از شما.

پرهام

RE: پیشنهادات - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 28-05-2020

ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن...

@SABER

(28-05-2020، 19:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
این جانب پرهام به شما درخواست میکنم که میشه لطفی کنین،که  من بتونم نویسنده ی یک بخش بشم؟
2=ایا شما میتوانین که به جای کاربر عادی لقبی را به نام(کاربر تکنولوژی)به این بنده ی حقیر بدین؟
با همکارانم صحبت کردم.
مرسی از شما.

پرهام

شرایط برای نویسنده شدن رو باید داشته باشید.

RE: پیشنهادات - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 28-05-2020

(28-05-2020، 20:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن...

@SABER

(28-05-2020، 19:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
با همکارانم صحبت کردم.
مرسی از شما.

پرهام

شرایط برای نویسنده شدن رو باید داشته باشید.
من از اقا صابر پرسیدم. Dodgy

RE: پیشنهادات - م‍حمّد - 28-05-2020

(28-05-2020، 20:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن
قبلا میشد بنظرم.
دیدن فقط کار باتهارو واسه تبلیغ راحت تر میکنه برداشتن این امکانو (اقای پورمنم برداشت اگه اشتبا نکنم)

RE: پیشنهادات - SABER - 28-05-2020

سلام. می تونید نام کاربری اختیاری خودتون رو عوض کنید.
@ppparhhhammm

RE: پیشنهادات - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-05-2020

(28-05-2020، 23:48)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. می تونید نام کاربری اختیاری خودتون رو عوض کنید.
@ppparhhhammm
سلام.باید دیویستا پست ارسالی داشته باشم.

RE: پیشنهادات - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-05-2020

@sclvrFox
اان من چیکار کنم برای اسم؟

دیویستا پست ارسالی داشته باشم خوبه؟
@SABER

نام کاربری عوض کردن به 200 تا پست ارسالی نیاز داره منم تا اول مرداد بیشتر وقت ندارم.

RE: پیشنهادات - م‍حمّد - 29-05-2020

(29-05-2020، 10:57)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
اان من چیکار کنم برای اسم؟
اول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این لینکو بزن.
گزینه عنوان کاربری اختیاری رو به هرجی میخوای تغییر بده (سمت چپ بالا)