انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - 30Ḱᗩᔕ - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:22)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:20)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به برو بکس بی کار فلشخوری! Big Grin

سلام به تووووووووووووووو

علیک به  [b]تووووووووووووووو[/b]

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم جایه همه داداشام و داداشات هواتو دارم |: در این حرفیه!؟

خودم مثل شیر بالا سرتم ^_^ !!

فــدات عــشقی ^__^

فدای شما ^_^ !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:21)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:18)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:13)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ خخ !!

آقای مجهـول افتـآد!؟ T_T

به اون داداشت بگو واس مگه چاقوبیرون نیاره که قمه واسش میارما

تو خیلی بیجا میکنی T_T به تو چه !؟ |:

دوست داره چاقو بکشه اصلا ماکان دوباره براش چـاقو بکش -__-

مهشیـد جلو این شوهرتو نیگه دارااااا T_T برمیگردم یه چی بهش میگم !!

د آخه مجهـول . . .!! استغفرالله |: حیف که آکانتم برام عزیزه و دلم نمیخواد بن بشم |: !!

وا الله ×× |:

عاغاه شما دعواتونو کنین به من یچع کار دارین !
من طلاق گرفتم از این عاغا!
خودشم شاهده!
-___-

دروغ میگه همیشه موقع دعوا در میره

-___-
هوووووووووووووع!
چرا باز تو گیرت رفت رو من؟؟!!
من طلاق گرفتم!
ببخشید شُماع؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان بــهت حــسودیــم شــدا 0_o
{{:

چراع عشقم!؟ |:

آخــه داداشــات هــواتو دارن |:
(:
تآرآ بازم خوبه تو شوووور داری -_-
داداش داری -_-
بچه داری -_-
خواهر زاده داری -_-
من نع بابا نه داداش نع خواهر نع مامان -_-
من چی پُ ؟ |:
p336

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
یکی اینجاست خیلی برام آشنا میزنه!!!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

|: شاعر شـدی (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Mohammad 77 - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:23)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

erfan troll، farzam bidad، M.K.N، x boy، ملینا جوجو، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ6 کاربر پنهان
محمد چرا پنهانیHuh

پنهان نیستم بخداBig Grin
رفتم تو ی پیج دیگهBig Grin

سلام

سلام پس پنهانه کیهHuh

1.تارا
2. ★★★ CHRISRONALDO ★★★ ایشون
3.آیسآن
4.رکسانا با این نام کاربری EDRINA

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - T A R A - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:22)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان بــهت حــسودیــم شــدا 0_o
{{:

چراع عشقم!؟ |:

آخــه داداشــات هــواتو دارن |:
(:

مگه کم هوای تورو داشتم؟:|
قطع شه این دست که نمک نداره :|

تا درودی دیگر بدرود -__-

بــا تــو نــبودم مــاکان >____<
تــو کــه شــیر مــردی 0_o ^__^

نــرو !! >___<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - 30Ḱᗩᔕ - 05-02-2014

نسخه بعدی رو کی میزنن؟ (: Smile

می خوام اول شم! ^ ــ ^ Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 05-02-2014

هیس دختر ها فریـــــــــــاد نمیزنند!

هیس دخترها بلنــــــــــد نمیخندند!

هیس دخترها حقــــــــی ندارند!

هیس دخترها بایـــــــد ارام زندگی کنند!

هیس دخترها بایـــــد درد را تحمل کنند!

هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگـــــهیه ترحیمشون چاپ بشه!

هیس دخترها باید ارام بمیرند!!

دختراسپــــــــــــــــــــــــــــاسHeart

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - MR.FARZAM - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ツ سـُــــکـُــــــوت ツ' pid='1519471' dateline='1391599294']
من خودم جایه همه داداشام و داداشات هواتو دارم |: در این حرفیه!؟

خودم مثل شیر بالا سرتم ^_^ !!

فــدات عــشقی ^__^

فدای شما ^_^ !!
[/quote

ایسان چطوری
یه
مدت نبودی