انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 (/showthread.php?tid=102354)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 20-04-2014

(20-04-2014، 15:53)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 15:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـدوم عکساشون ستی؟!
برات بفرستم؟ تو پ.خ سایت اصلی خودشون

دارم آدرسشو (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - ~KiAηA~ - 20-04-2014

(20-04-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع جزو جدیداشم |: خُ بلعه دیه جُزو قدیماشم .. تُ سال 2011 ی آکانت داشتم ب اسم ADmin sun .. که محو شُد اصن ناپدید شُد ..

ی آکانت دیگه تُ سال 1012 ساختم ب اسم نی نی شیطونه که هنو باهاشم و تغییر اسم میدم |:

هومم...
گرفتم...
چون تاریخ عضویت این اکانتت 2012 بود گفتم...
فلشخورم از 2011 ساخته شده دیه؟
پ تو اولین نفرا بودی!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 20-04-2014

(20-04-2014، 15:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع جزو جدیداشم |: خُ بلعه دیه جُزو قدیماشم .. تُ سال 2011 ی آکانت داشتم ب اسم ADmin sun .. که محو شُد اصن ناپدید شُد ..

ی آکانت دیگه تُ سال 1012 ساختم ب اسم نی نی شیطونه که هنو باهاشم و تغییر اسم میدم |:

هومم...
گرفتم...
پ تو اولین نفرا بودی!

yesss ..

موقعی که پورمان بود منم بودم ..

ولی فقط میومدم توی پستا و میخوندم نع نظری نع دوستی ..

(20-04-2014، 15:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 15:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم...
گرفتم...
پ تو اولین نفرا بودی!

yesss ..

با فاطی از کی دوستی؟

(20-04-2014، 15:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 15:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم...
گرفتم...
پ تو اولین نفرا بودی!

yesss ..

با فاطی از کی دوستی؟

همون روزای اولین عضویتش ..

دقیقا دو س هفته بعد عضویتش ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 20-04-2014

خـوم ج کـیـا رو میدم-_- از تابستون (:

عـه دیر ج دادم :|

خدافسی!!

(20-04-2014، 16:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2014، 15:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم...
گرفتم...
پ تو اولین نفرا بودی!

yesss ..

با فاطی از کی دوستی؟

همون روزای اولین عضویتش ..

دقیقا دو س هفته بعد عضویتش ..

یعنی یه سال بعد از عضویتت...
قبل فاطی ،بهترین دوستت کی بود؟
اون موقع ها فلش چه جوری بود؟

(20-04-2014، 16:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوم ج کـیـا رو میدم-_- از تابستون (:

عـه دیر ج دادم :|

خدافسی!!

دیر دادی!
خدافس عجقی...

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - ( lιεβ ) - 20-04-2014

سلـآمــی دوبـآره |: ×!×

اعع!
مگه الان پورمان نیست؟
پورمان اون موقع کاربر عادی بود نع؟

(20-04-2014، 16:02)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی یه سال بعد از عضویتت...
قبل فاطی ،بهترین دوستت کی بود؟
اون موقع ها فلش چه جوری بود؟

آرع .. ی جورایی ..

باران و هانیه و سوگند ..

بهترین بودن .. ولی من عوض شُدم .. اونا هم ولم کردن .. فقد سوگند باهامه الان ..

خیلی خوب بود اصلا اینطوری نبود هیشکی بداخلاق نبود .. فقط دعوا .. اونم خیلی کم ..

اون موقع مدیریت دست یکی بود که عالییی بود ..

اون اینجارو برد بالا .. علاوه بر صابر و پرومان ..

من اون موقع فقد دُنبال دوست بودم .. بیشترین تعداد دوستارو داشتم (:

پروفایلمو که میخوندن همه میگفتن این همه رو میخوای چیکار !؟ ^_^

هع یادش بخیر |: .. بعضی از مُدیرا هم اینطوری که الـان هستن نبودن ..

بعضیا خوب شدن بعضیا بد شُدن ..

یکی عرفان .. عرفان با غریبه ها رفتار خوبی نداشت کم محلی میکرد ..

ولی الـان خیلی خوش برخورد تر از قدیما شُده (:

ولی ی بنده خسدایی اخلاقش شُده عن .. -_-

قبل از اینکه مُدیر بشه بهترین دوست برا هم بودیم |: [!!]