انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=105035)

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

روژیــ خـوبی ؟ . . .

----------------------

هنگامهـ ریـآضی چـَن درس خـونـدی !؟ ..

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:08)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآنی هیشی نی به خدآ
همون قضیه ی همیشگی

نُچ بهت چی گُفتم من !؟ ): گُفتم فراموشش کُن سوگند

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن !! ..

دیشــب گفتـی اَ لیسـتم رفـتی بیـرون + گـروه وآیـت بکـس .. !!

مـَ اَ دسـتت نـآرآحـت نیســتم .. !!

اَ لیستم وآس ایـن رفـتی بیـرون کـ, مـَ ت لیسـتت نـبودم .. !!

گـرو وآیت بکـسو وآس خـآطر این بردآشــتم کـه دیـدم خیلیـآیی ک ت گـُروه عضـو بـودن ت بیـو نـذآشــتن !

همـیــنـــ . . . !!

اگه دیشب پیـاما رو خوندی پس اینو هم میدونی که گفتم . ناراحتم . اشتبـاهی شده اون از لیستم رفته بیـرون .

بعد کسی وایت بکس رو نگـرفته بگـو کیـه من پـاکش کنم از پروفـایلم .

الـانم بایـد به یکـی زنگ بزنم تا شب نشده . فعلـا .

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان منم وایت بکسرو بردارم؟Huh

واااااااااااااااااااااااااا پســـــــــــــت یعنی گروه منحلـــــــــــــــــ؟/؟/؟/

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - RєƖαx gнσѕт - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:08)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآنی هیشی نی به خدآ
همون قضیه ی همیشگی

نُچ بهت چی گُفتم من !؟ ): گُفتم فراموشش کُن سوگند

تو دیـه چرآ؟تو که منو میشنآسی 
نمیشه به زمآن نیآز دآرم

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - رکسانا h/2 - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژیــ خـوبی ؟ . . .

----------------------

هنگامهـ ریـآضی چـَن درس خـونـدی !؟ ..

همه رو خوندم به جز سه درس اخر.تو چی؟؟؟تونستی خوب بخونی؟؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:16)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان منم وایت بکسرو بردارم؟Huh

هر طور راحتی . برداشتی منم اسمتو پـاکــ میکنم . مشکـلی نی .

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ایسـان . حـرفـای امروزتو با عرفـآن خوندم .

من مگـه زدم ت ذوقت ؟؟

من اومـدم یه کـلمه گفـتم تکست رپ ملـّـت شاعر شدن . من حـوصلم سر رفت گفتم از هرچی رپه حالم بهم میخوره اصن .

چرا ب خودت میگیری آخه !؟ کی اصن با تو حرف زده بود !؟ .. من آدم رُکیم هرچی بشه میگم ..

من منظورم یکی دیگه بود .. هم اونیکه ازش بدم میاد .. همو اونی که زد تُ ذوقم ..

هیشکی جُز فاطی نمیدونه اون یارو کیه ..

پس لُطفن *ـس شعر نگو ..

تُ کُلن با من لجی ..

اه اه .. شُکر خُدا همه چی تقصیر منه ..

من میگم برم .. میگین نع نع نروو

میرم گورمو گُم میکنم

بدرود برا همیشه

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ♥amir ali♥ - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امیر علی خوبی عایا؟
بله..راستی یه سوال شما منو از کجا میشناسی؟
و چرا مرضیه باید به شما بگه پارمی وقتی اسمتون آتوساست؟
(این سوال واسه دیروزه)

(01-05-2014، 16:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:11)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:09)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:07)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منه بدبخت سلام دادم خیر سرمcrying
من آخر از دست شما ها دیوونه میشم!

سلآمـ
وای یه سلام
سلام!Rolleyes

(01-05-2014، 16:09)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:07)♥amir ali♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منه بدبخت سلام دادم خیر سرمcrying
من آخر از دست شما ها دیوونه میشم!

سلام.ناشناسیUndecided

بله تقریبا
اکی الان تو کی هستی؟آواتارت کیه؟و...

من امیر علیم شاید frost یا anakin رو بشناسید من از اقوامشون هستم!
آواتارم هم یه بنده خداست!

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

(01-05-2014، 16:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 16:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن !! ..

دیشــب گفتـی اَ لیسـتم رفـتی بیـرون + گـروه وآیـت بکـس .. !!

مـَ اَ دسـتت نـآرآحـت نیســتم .. !!

اَ لیستم وآس ایـن رفـتی بیـرون کـ, مـَ ت لیسـتت نـبودم .. !!

گـرو وآیت بکـسو وآس خـآطر این بردآشــتم کـه دیـدم خیلیـآیی ک ت گـُروه عضـو بـودن ت بیـو نـذآشــتن !

همـیــنـــ . . . !!

اگه دیشب پیـاما رو خوندی پس اینو هم میدونی که گفتم . ناراحتم . اشتبـاهی شده اون از لیستم رفته بیـرون .

بعد کسی وایت بکس رو نگـرفته بگـو کیـه من پـاکش کنم از پروفـایلم .

الـانم بایـد به یکـی زنگ بزنم تا شب نشده . فعلـا .

مـَ دیشـب نـبودم ! با نبلـت اومـدم خـوندم به صـورت مهـمـآنـ .. !

خیلیـآ نـزآشـتن ! مـث امیـر & نـورآ و . . . !

ولی مـَ صـُب کـ اومـدم رفتـم هـَم تورو گذآشتم تـو لیس ! هم گـروه رو ت بیـو !