![]() |
شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) (/showthread.php?tid=154247) |
RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 23-11-2018 (22-11-2018، 21:46)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سهنده عزیز کی گفته ما بکش بکش و پوست کندن میبینیم؟ من خودم بشخصه فقط احضار روح و کلا جنگیری و اینا میبینم دیگه نهایت کاریم ک تو این فیلما میکنن در گامبی میخوره بهم یا مثلا درا هی رو دختره بسته میشه بعد تو از ته دل یه جیغه فرابنفش میکشی (: ...باور کن همین(: RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - !fari! - 23-11-2018 خب فیلم و واسه دیدن میسازن دیگه چرا اینجوری میکنید؟! همه، همه جور فیلمی میبینن نه صرفا فقط یه ژانر. این چه بحث بی مزه ایه الان ![]() بیخیال! صفحه اول نوشته بود سریالم پیشنهاد کنید .خب حالا سریال Sherlock : یکی از بهترین سریالاست . فکر کنم همه تماشا کردیم . هر کسی هم که ندیده بهش پیشنهاد میکنم ببینه . ![]() Vikings : سریال قشنگیه ![]() Friends : یه سریال کمدی با حال ![]() فعلا اینا باشه تا بعد RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Mr. Potato Head - 23-11-2018 فیلم خوب ببینیم (: 500 days of summer دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مخصوص شکست عشقی خورده ها ((: RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 23-11-2018 (23-11-2018، 13:11)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واااااااااااییی سهند من اینو دیدم و هیچی ازش نفمیدم خیلی مسغره بود مخصوصا اونجا ک تهش دختره ازدواج کرده میاد سر قرار پیش پسره ![]() ![]() RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Mr. Potato Head - 23-11-2018 (23-11-2018، 14:20)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داستان یه طرفه ی عشق یه پسر به یه دختر (: شاید اگه پسر میبودی درک میکردی فیلمو . تاثیر متقابلی که دو طرف روی هم گذاشتن فوق العاده بود .. جایی که زندگی پسره به پوچی رسیده بود و دختره که اعتقادش به زندگی عوض شده بود به گفته ی خودش به کمک "سرنوشت" عشق واقعیش رو پیدا کرد ... این فیلم یه جنبه ی دیگه هم داشت که پسرا قبل و بعد یه رابطه تا چه حد داغون میشن ولی دخترا خیلی زود دوباره سرپا میشن و در ضمن آخرش دختره سر قرار نیومد اتفاقی همو دیدن :| احیانا با زیرنویس چینی نمیدیدی که ؟ RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 23-11-2018 (23-11-2018، 14:38)₉ ŞÂĤÂÑƊ ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخواد ب من تیکه بندازی ...گرفتم!! Delibal(جنون عسل) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() The-Kissing-Booth-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() The.Originals دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سریال ترکی ضربان قلب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ibiza2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Warm.Bodies(جسدهای گرم) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() forever-my-girl2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() خاطرات یک خون آشام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() 4n1k 2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() The choice دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Mr. Potato Head - 23-11-2018 (23-11-2018، 15:04)arefehjoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Kissing-Booth رو دیدم میشه گفت برای یه بار دیدن خوبه . کلا این فیلمای تیم ایجری حس و حال خوبی به آدم میده فیلم ترکیه ای ![]() The choice و forever-my-girl به نظر خوب میان حتما میبینم RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - !fari! - 23-11-2018 من از فیلمای عاشقانه آبکی خوشم نمیاد مثل جسد های گرم و The-Kissing-Booth و یه فیلمم بود اسمشو یادم نمیاد یه دختر آروم بود که پسر مدرسشون عاشقش شد کلا بیمزه بود RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Mr. Potato Head - 23-11-2018 (23-11-2018، 18:10)!fari! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عاشقانه خشک و خالی خیلی تکراری شده ولی خب فیلماییم هستن مثل The vow که خیلی خوبن واقعا RE: شما چه فیلمی رو به مـا پیشنهاد میکنیــد ؟(باز هم آپدیت جدید (:) - Mr. Potato Head - 29-11-2018 تا حالا شده با فیلمی گریه کنید؟ من از هرکی این سوالو میپرسم میگه : نه اصلا، مگه دیوونم و.. من خودم انقدر با فیلمای مختلف اشکم دراومده که فک میکنم یه مشکلی دارم واقعا.. بهرحال این لیست منه Inception Dunkirk The perks of being a wallflower * Hachi قسمت آخر آشنایی با مادر، قسمت آخر فرندز و سکانس مراسم پرام 13 reasons why . البته بازم هست ولی یادم نمیاد چندباریم از شدت خنده اشکم در اومده ولی خب اسم فیلمو نگم بهتره (: |