انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ (/showthread.php?tid=286605)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-06-2020

(24-06-2020، 1:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرکاری دلم بخاد انجام میدم و به هیچ احدی هم ربطی نداره .. اینو قبلا هم بهت گفته بودم ..
هرکاری دلم بخاد !
تکرار کن با خودت فرزندم .. عآ آفرین !
مامان میشه ببخشی؟؟؟

گوه نخورا بیشور :|
یه لحظه گفتی مامان نگران مامانت شدم ک چی میکشه اع دست تو !

+ بی شرف تویی که وقتی رل داشتی بازم چشمت دنبال من بود
اوکی شدی یا اوکیش کنم ؟
فش نده بده.

خیلی حالش خوبه سلام داره خدمتت.

اخه یه سوال سرعی من از ۲۷ اردیبهشت اینجا بلاکم فکر کنم تو روبیکا هم بلاکم چطور پیشنهاد دادم Confused

اها دلت خبر داد که من بهت پیشنهاد دادم بابا #ارواح

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم !

دوس دارم میدم .. از این بدتراشم میدم .. اون که کار هر روزته فک کنم با گفتنش مشکلی نداشته باشی !

عه ؟ میدونه خدمت کی سلام داره ؟ چی گفتی بهش ؟ گفتی خدمت کسی سلام داره که از پسرش متنفره ؟ اونوقت ایشون با خودشون فک نمیکنن پسر دسته گلشون که با 18 دختر چت کردنو افتخار میدونه .. چه گندی زده که من ازش متنفر شدم ؟

هرزگی مدرن جزو افتخارات و کارنامه محسوب میشه ؟ ناموسا اگه اره بگو بدونیم ..

اکانت خر عمه ام بود دگ اکانت سحر جون ک بم پیام داده بود ن ؟
عجب Bf8

(24-06-2020، 1:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:55)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام &_
خوبین
صبح بخیر (:
مهسا خانوم بازم شر به راه انداختی  Shy

بیا برووو حاجی ..
به توام یه چیزی میگما
سنت اع من بیشتره ولی زود قضاوت میکنی !
ای کاش بع خودا زحمت میدادی میرفتی چن صفه قبل ..
متاسفم  واقن برا خودم با این ادمای دورم !

ائ دیوونه ای ها

من همین الا رسیدم خب بگو چی شده
چرا همه رو میریزی رو من 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - Sirvan10_a - 24-06-2020

(24-06-2020، 1:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرکاری دلم بخاد انجام میدم و به هیچ احدی هم ربطی نداره .. اینو قبلا هم بهت گفته بودم ..
هرکاری دلم بخاد !
تکرار کن با خودت فرزندم .. عآ آفرین !
مامان میشه ببخشی؟؟؟

گوه نخورا بیشور :|
یه لحظه گفتی مامان نگران مامانت شدم ک چی میکشه اع دست تو !

+ بی شرف تویی که وقتی رل داشتی بازم چشمت دنبال من بود
اوکی شدی یا اوکیش کنم ؟
فش نده بده.

خیلی حالش خوبه سلام داره خدمتت.

اخه یه سوال سرعی من از ۲۷ اردیبهشت اینجا بلاکم فکر کنم تو روبیکا هم بلاکم چطور پیشنهاد دادم Confused

اها دلت خبر داد که من بهت پیشنهاد دادم بابا #ارواح

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم !

دوس دارم میدم .. از این بدتراشم میدم .. اون که کار هر روزته فک کنم با گفتنش مشکلی نداشته باشی !

عه ؟ میدونه خدمت کی سلام داره ؟ چی گفتی بهش ؟ گفتی خدمت کسی سلام داره که از پسرش متنفره ؟ اونوقت ایشون با خودشون فک نمیکنن پسر دسته گلشون که با 18 دختر چت کردنو افتخار میدونه .. چه گندی زده که من ازش متنفر شدم ؟

هرزگی مدرن جزو افتخارات و کارنامه محسوب میشه ؟ ناموسا اگه اره بگو بدونیم ..

اکانت خر عمه ام بود دگ اکانت سحر جون ک بم پیام داده بود ن ؟
راحت باش من که گفتم حق با شماست.

هیچی گفتم یه دختر گوگولی ارام ولی خشم اژده ها عصبی سلام داره.

البته مهسا خانوم محترم گل از اون ۱۸ تا ۱۰ تا دختر های فامیلن مثل دختر عمو دختر دایی دختر خاله دختر عمه.و ۱ یکیشون زن داداش ایندم

۴ تا از بچه ها اینجا که رفیق خودتون هستند.
دوتا هم ابجی هام آویشا و سیران

و یکیشونم سحر جون.

بله میخوای شمارشو پ.خ بدم برای باهاش حرف بزنی؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ρυяρℓє_ѕку - 24-06-2020

(24-06-2020، 1:55)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:52)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
امیدوارم این اخرین حرف باشه و دعوا تموم شه ((:
ببین الان همین حرفت "اگه بعضیا بزارن" والا من دبستان بودم اینجوری برخورد میکردم با دوستام D:  چقد تباه بودم D: !
یکم رفتارتو درست کن ، عاقلانه حرف بزن
ب امید عاقلتر شدنت (;

" بامداد بخیر "
من میخوام عاقل باشم و مثل بقیه فضا های مجازی و حقیقی برخورد کنم ولی چکنم که بعضی دوست دارن منو انگولک کونن

چشم بخاطره حرف شما هم‌شده چون بزرگترین من تموم میکنم این بحث رو و هیچ پیامی رو ریپ نمیزنم.

فقط امیرحسین خان بیاد پ.خ اون اسکرین رو ارسال کنه

ای کاش قبلِ تایپ کردنو جواب منو دادن ب " امیدوارم اخرین حرف باشه و دعوا تموم شه " دقت میکردی ((((: !

اره چون "بزرگترم " دیگه ادامه نده اخوی ((((:
بیا برو دیگه خداوکیلی :| ، تو عمرم ی بحثیو اینقد ادامه ندادم :|

(24-06-2020، 1:56)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فک نکنم دوست دخترم داشته باشه
ببخشید دیگه به رلم میگم برای عرض ادب خدمت برسه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-06-2020

(24-06-2020، 1:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:55)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام &_
خوبین
صبح بخیر (:
مهسا خانوم بازم شر به راه انداختی  Shy

بیا برووو حاجی ..
به توام یه چیزی میگما
سنت اع من بیشتره ولی زود قضاوت میکنی !
ای کاش بع خودا زحمت میدادی میرفتی چن صفه قبل ..
متاسفم  واقن برا خودم با این ادمای دورم !

اء دیوونه 
من تازه رسیدم ا..
چرا میریزی رو من 3

(24-06-2020، 2:02)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:55)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 1:52)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
امیدوارم این اخرین حرف باشه و دعوا تموم شه ((:
ببین الان همین حرفت "اگه بعضیا بزارن" والا من دبستان بودم اینجوری برخورد میکردم با دوستام D:  چقد تباه بودم D: !
یکم رفتارتو درست کن ، عاقلانه حرف بزن
ب امید عاقلتر شدنت (;

" بامداد بخیر "
من میخوام عاقل باشم و مثل بقیه فضا های مجازی و حقیقی برخورد کنم ولی چکنم که بعضی دوست دارن منو انگولک کونن

چشم بخاطره حرف شما هم‌شده چون بزرگترین من تموم میکنم این بحث رو و هیچ پیامی رو ریپ نمیزنم.

فقط امیرحسین خان بیاد پ.خ اون اسکرین رو ارسال کنه

ای کاش قبلِ تایپ کردنو جواب منو دادن ب  " امیدوارم اخرین حرف باشه و دعوا تموم شه " دقت میکردی ((((: !

اره چون "بزرگترم " دیگه ادامه نده اخوی ((((:
بیا برو دیگه خداوکیلی :| ، تو عمرم ی بحثیو اینقد ادامه ندادم :|
اسمتون نمیدونم چی بود ولی نمیدونم همیشه باید من برم.؟

چشم تموش میکنم تا جای که بتونم تحمل بکنم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - red_Queen - 24-06-2020

عجب 10

@"мιѕтαкє"

برادر اگه خوابیدی اسکرین هارو پ.خ نمی دی من بخوابم فردا کلاس خصوصی دارم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - Ɗєя_Mσηɗ - 24-06-2020

از ازدواج فامیلی و دختر عمو پسرعمو و دختردایی و همین کوفت و زهرمار همچین منگولایی اومدن تو جامعه دگ /:

+
مجید سر شما خالی نکردم .. میخاستی همون اول اون جمله رو استفاده نکنی و تقصیر من نندازی .. الانم کات بای تامام ! ..

+
حوصلمو سر بردین ..
شب خوش همگی !

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - امیر‌حسین - 24-06-2020

(24-06-2020، 2:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"

برادر اگه خوابیدی اسکرین هارو پ.خ نمی دی من بخوابم فردا کلاس خصوصی دارم

میخوای واقن؟