انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ (/showthread.php?tid=288746)

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - امیر‌حسین - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:08)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:02)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقاشیتو با چادر دیدی؟/=

نقاشی بود؟
من فک کردم عکسه !
توجه کردی از وقتی بعضی برگشتن از همون موقعه گند زده شد تو انجمن واقعا دقت کردی؟

ما قبل تو اینجا بودیم
تو داشتی گند می زدی ما جلوی گند زدن بیشترتو گرفتیم وگرنه معلوم نبود تا کجا بری
اینم از ادبت الان گفتم Cool

با محمد دوستم حرف میزنم تو جوابمو میدی به تو چههه ها؟؟؟؟؟

توجه شما نبودین رفته بودین از وقتی برگشتین گند زده شد به انجمن Rolleyes

داداش ، این خانم ۲۵-۲۶ سالشه ، داره کارشناسی ارشد میخونه ، تو ۱۸ سالته .. دست کمه ۷-۸ سال ازت بزرگتره .. تو تازه میخای برای کنکور بخونی ..

این خانم تو دانشگاه با هزاران اساتید سروکله زده ، ینی مشکل از ماها نیست که تو مدرسه با بچهای هم سن خودمون سروکله زدیم؟

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - شـــقآیــق - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:03)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقب باشین پیش کی حرف میزنین!
مردم شات میگیرن اشتراک گذاری میکنن!
نچ نچ...

شات که هیچ..
ولی ادمایی خیلی سطح پایینن که بهشون مشکلتو میگی بعد بحثی میشه مسخرت میکنن با اون مشکل ، واقعا اگه اینو بهشون نمیگفتیم چی داشتن که حرف بزنن؟
سوال منم هست!
اصن ب خودشونم نمیگرن/:
باید هشتگ میزدم

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - sober - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:08)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که بی وفا نبودئ؟!)))=[/color]

سلام عشقم *_*

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - شـــقآیــق - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:08)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:03)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقب باشین پیش کی حرف میزنین!
مردم شات میگیرن اشتراک گذاری میکنن!
نچ نچ...

از بدبختیشونه
به هر ریسمانی چنگ می زنن تا خودشونو از باتلاق بیرون بکشن

حالا چرا ما باید این وسط خراب بشیم...ادم قحطیهTelegh_01Telegh_59

درب مدیریت برای همه بازه ، شما برید ببینم چیکار میخواید بکنید

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - sober - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:08)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:02)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقاشی بود؟
من فک کردم عکسه !

ما قبل تو اینجا بودیم

توجه شما نبودین رفته بودین از وقتی برگشتین گند زده شد به انجمن  Rolleyes

داداش ، این خانم ۲۵-۲۶ سالشه ، داره کارشناسی ارشد میخونه ، تو ۱۸ سالته .. دست کمه ۷-۸ سال ازت بزرگتره .. تو تازه میخای برای کنکور بخونی ..

این خانم تو دانشگاه با هزاران اساتید سروکله زده ، ینی مشکل از ماها نیست که تو مدرسه با بچهای هم سن خودمون سروکله زدیم؟
ما مدرسه می رفتیم
اینا مهدکودک بودن
الان درسمون تموم شده تازه دارن میرن دانشگاه
خنده دار نیست که یه بچه داره قانونهایی که ما بهشون یاد دادیم رو میخواد به ما یاد بده؟ D:

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - Sirvan10_a - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقاشی بود؟
من فک کردم عکسه !

ما قبل تو اینجا بودیم

اقا امیرحسین باش Cool

خیلی از مشکلات ما و بچه ها دیگه بخاطر بعضی بزرگترا که اومدن بزرگش کردن اینطوری شد حالا ولش کن رنگت بهت میاد یه اخطار طلبت اگه مدیر شدم که اونم حوصله اش نیس Cool

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - *Aɴѕel* - 13-09-2020

(13-09-2020، 13:11)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:08)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که بی وفا نبودئ؟!)))=[/color]

سلام عشقم *_*

طلاق میخاممم crying

RE: ≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈ - Đęąđ.ğïřł - 13-09-2020

دوستان فک و فامیل دارین تو ازمایشگاه کار کنع؟

(13-09-2020، 13:14)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما قبل تو اینجا بودیم

ما مدرسه می رفتیم
اینا مهدکودک بودن
الان درسمون تموم شده تازه دارن میرن دانشگاه
خنده دار نیست که یه بچه داره قانونهایی که ما بهشون یاد دادیم رو میخواد به ما یاد بده؟ D:
واقن من یکی ک دو سال ازم بزرگتره زیر سوالش نمیبرمش ..
هرچی باشه دو سال زودتر وارد اجتماع شده دوسال چیزای بیشتری بلده ..