انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:38)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:28)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه جانِ دل!
یمدت یسری مشکلات پیش اومد ناقص العضو شدم اصن...
از مدرسه و مسابقات بگیر تا کار و بار و نوشتن شعر و خوندنشو و اوووو خلاصه نابود شدم:|

بیا! این همه گرفتاری اونوقت اینا می‌گن باید می‌اومدی گاوکش مهار می‌کردی.  XD
خداروشکر شعرام آماده شدن.... راحت تر شد کارم!
هیچ وقت فاز گاوکش و درک نکردم...
هیچ وقت!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - *Aɴѕel* - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:32)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی ب شدت حسود میشود._.
LOL!
عزیزِ دل ما:>!
حسودی نکن دختره تو حسابت از همه جداست(;

الانه ک گریع کنما
این جسم خشن منو نبین(;
داخلش یه ادمه ب شدتــ احساساتیه

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 08-02-2021

@"*Aɴѕιl*"بن کردن بی فایدس باس ب عمو صابر بگین ی راهی پیدا کنع آیپی واقعیشو پیدا کنین

(08-02-2021، 17:38)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی ب شدت حسود میشود._.
به اینکه انقدر پرکاره؟ منم حسودیم شد والا. من یه درس می‌خونم فقط، همه‌ش اینجوریم که این چه زندگی‌ایه و چرا انقدر کار رو سرم ریخته و فلان.  Telegh_01 

هیم.-. صنم جانـ
وی ب یع چیز دیگـر حسودی کرد

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:32)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

LOL!
عزیزِ دل ما:>!
حسودی نکن دختره تو حسابت از همه جداست(;

الانه ک گریع کنما
این جسم خشن منو نبین(;
گریه چرا دختر جون؟
مادر فدای احساساتت خب...
والا منکه در جسم شما یک جوجه کوچولو مشاهده میکنم خشن کجا بود:vVv

(08-02-2021، 17:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"بن کردن بی فایدس باس ب عمو صابر بگین ی راهی پیدا کنع آیپی واقعیشو پیدا کنین
#فکر مشترک._.

(08-02-2021، 17:43)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الانه ک گریع کنما
این جسم خشن منو نبین(;
گریه چرا دختر جون؟
مادر فدای احساساتت خب...
والا منکه در جسم شما یک جوجه کوچولو مشاهده میکنم خشن کجا بود:vVv
فدا نشیـــ نفسمـــ*-*ــ
بحثو ادامه نمیدمـ
جیک حیک^-^

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - _sehun_ - 08-02-2021

@"Offred"
خداروشکر(:♥
سهون سلام میرسونه^^
بچه ام خوبه^^

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - BIG-DARK - 08-02-2021

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"*Aɴѕιl*"
تا شنا خستگی به در کنید من از مای بی بی یه پشتیبانی میگیرم

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:43)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 17:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"بن کردن بی فایدس باس ب عمو صابر بگین ی راهی پیدا کنع آیپی واقعیشو پیدا کنین
#فکر مشترک._.

+
و اینکع پلیس فتا راحت میتونه آیپی واقعیو رد یابی کنه و VپN در برابر فتا پخی بیش نی

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Medusa - 08-02-2021

(08-02-2021، 17:41)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا! این همه گرفتاری اونوقت اینا می‌گن باید می‌اومدی گاوکش مهار می‌کردی.  XD
خداروشکر شعرام آماده شدن.... راحت تر شد کارم!
هیچ وقت فاز گاوکش و درک نکردم...
هیچ وقت!

خوبه خوبه. شعر می‌گی؟ خب یه ذره‌شونو بخون برامون. قول می‌دیم کپی نکنیم. :"
من نمی‌دونم چیه داستانش راستش. ولی تو مجازی همچین آدمایی زیادن. جدی نگیرینش، خودش خسته می‌شه می‌ره بعد یه مدت. 
یادمه با پرهام هم اون اولا همین داستانارو داشتیم. به مرور درست شد. Telegh_01