انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ (/showthread.php?tid=296488)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-04-2021

(22-04-2021، 20:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 20:56)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا صبر بده
اونی که اگه  تیشرت بپوشی تحریک شه تو بری تو گونی بازم تحریک میشه دیگه اخوی._.
داریم مگه؟

لعنتی اخه نمیدونم این مطالب حق رو از کجاشون درمیارن...
بعد انتظار دارن بشون احترام بزاریم

باز خدارو شکر مدیر مدرسه پارسال گیر میداد...یه مدت گفته بود همه کچل کنن! "البته که با پارتی مدیر شده چون بچه شهید بوده" مشکلی نداریم باش

اره داریم....کمیاب

290

مود فور اور

(22-04-2021، 21:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 20:58)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکایت
حرف مردم
سرزنش شدت توسط پدرو مادر
انسان میتونه محدودیت هارو شکست بده
من بهت پیشنهاد نمیکنم که این کار رو بکنی،میگم که از خودت دفاع کن.

اگه اون ادمو میدیدی حرفتو پس میگرفتیng2

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 22-04-2021

(22-04-2021، 21:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان میتونه محدودیت هارو شکست بده
من بهت پیشنهاد نمیکنم که این کار رو بکنی،میگم که از خودت دفاع کن.

اگه اون ادمو میدیدی حرفتو پس میگرفتیng2
KEKW

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Prometheus - 22-04-2021

@"Musalick"
نمیدونم چرا ولی عادت کردم همش تگت کنم

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Mohlek - 22-04-2021

(22-04-2021، 21:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
اتفاقا مام بدمون نمیاد تگمون کنی
هر وق عشقت کشید ی تگ بنداز صفا کنیم با هم =)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - شـــقآیــق - 22-04-2021

@"Musalick"
cof

@"Alien"
elec

@"*Aɴѕιl*"
:ngh:

(22-04-2021، 21:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

والا ماهم بدمون نمیاد تگمون کنی :|

خوب...صفا کنیم

(22-04-2021، 21:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
cof

@"Alien"
elec

@"*Aɴѕιl*"

چطوری گوگولی؟

(22-04-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب...صفا کنیم

(22-04-2021، 21:24)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musa lick"
cof

@"Ali en"
elec

@"*Aɴ ѕιl*"

چطوری گوگولی؟

خوبم عامو
تو خوبی؟

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-04-2021

"*Aɴѕιl*"

چه جیگری14k

(22-04-2021، 21:33)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب...صفا کنیم

چطوری گوگولی؟

خوبم عامو
تو خوبی؟

خوبه

منم خوبوم عامو جون ._.

چخبر؟ :'|

(22-04-2021، 21:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"

چه جیگری14k
جیگر اون خره تو کلاه قرمزی بوداااااcry girlcry girlcry girlcry girl
سلااامcry girl
خوبببببییییcry girl

(22-04-2021، 21:35)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2021، 21:33)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عامو
تو خوبی؟

خوبه

منم خوبوم عامو جون ._.

چخبر؟ :'|

خوبه._.
برف اومده تا کمر245