انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 (/showthread.php?tid=298055)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - شـــقآیــق - 09-08-2021

(09-08-2021، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 15:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا
با همه اینجوری باشی اونجوری میشن
..

همیشه همینه (:

(09-08-2021، 16:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیزی
نمیتونه علاقه منو به بهارم تغییر بده

بهاررر
میتونی بیای کال؟
دلم برای حرف زدن باهات تنگ شده

(:

+
صحبت کردن برام خیلی سخته . حتی فرستادن ویس یک دقیقه ای . همش به سرفه میوفتم متاسفانه
منم دلم برات کلی تنگ شده (:
واییی دوباره ویساتو گوش کردم Sad همش سرفه بود Sad
الهی بگردم Sad
ایشالله زودتر خوب بشی Sad

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - Prometheus - 09-08-2021

(09-08-2021، 16:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 15:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شانس هم نداریم ...

ولی از خیلیا هم خوش شانس تری

عه سهند از زندان فرار کرد

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - Mohlek - 09-08-2021

(09-08-2021، 16:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 15:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شانس هم نداریم ...

رو چه حساب ؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - DarkLight - 09-08-2021

(09-08-2021، 13:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 12:01)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
ازش لذت ببر :)

از چیی؟

البوم سولو دبیوی دی او :/

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - سهَ‌ند - 09-08-2021

(09-08-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو چه حساب ؟

چون همیشه بهتر و بدتر هست

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - *Aɴѕel* - 09-08-2021

(09-08-2021، 18:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 17:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینه (:

(:

+
صحبت کردن برام خیلی سخته . حتی فرستادن ویس یک دقیقه ای . همش به سرفه میوفتم متاسفانه
واییی دوباره ویساتو گوش کردم Sad همش سرفه بود  Sad
الهی بگردم Sad
cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - *VENUS* - 09-08-2021

(09-08-2021، 18:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

+

مگه اون تست لعنتی مثبت شد؟شوهر خواهرتو مرده در نظر بگیر

>.<
صدام خیلی ترسناک شدهههه
حس میکنی یک خروس داره باهات حرف میزنه Telegh_01

(09-08-2021، 18:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینه (:

(:

+
واییی دوباره ویساتو گوش کردم Sad همش سرفه بود Sad
الهی بگردم Sad

زودی خوب میشم
امروز خیلی بهترم ^^
مرسییییی مهربون ترینم ❤️

(09-08-2021، 18:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی دوباره ویساتو گوش کردم Sad همش سرفه بود  Sad
الهی بگردم Sad

هیچ چیزی به اندازه خوشحال دیدن تو حال منو خوب نمیکنه
دیگه ایموجی گریه نذار -__-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - *Aɴѕel* - 09-08-2021

(09-08-2021، 18:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 18:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه اون تست لعنتی مثبت شد؟شوهر خواهرتو مرده در نظر بگیر

>.<
صدام خیلی ترسناک شدهههه
حس میکنی یک خروس داره باهات حرف میزنه Telegh_01

الهی من قربونت برم)))= زود خوب شو

منم این چند روز حالم خیلی بد بود

(09-08-2021، 18:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 18:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ چیزی به اندازه خوشحال دیدن تو حال منو خوب نمیکنه
دیگه ایموجی گریه نذار -__-

تو فقط زود خوب شو)=

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - _sehun_ - 09-08-2021

(09-08-2021، 18:29)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 13:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از چیی؟

البوم سولو دبیوی دی او :/

آهان
محشرههه

(09-08-2021، 14:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2021، 13:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون
برای چی؟
میخوام زنم بشی v:

(09-08-2021، 14:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو یه روز اندازه سه ماه اخیر اطلاعیه اومد

مرسی که بنر زدی :/ این دیگه جدید بود
تازه میخواستم واست انجمن اختصاصی بزنم که آنبن شدی Telegh_01

جوون
گفته باشم مهریه زیاد میخوام

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - Emmɑ - 09-08-2021

حالم از بعضی مردا بهم میخوره
البته اگه بگم مرد در واقع توهین کردم((:
بی غیرت های....