RE: آهای آریایی ها - ∆ MeRzaD ∆ - 25-07-2013
ایرانو خراب کردن رفته تا 100 ساله دیگه هم درست نمیشه قبلا وقتی یه ایرانی میرفت خارج میگفتن اینا از نسل کوروشن و بهمون احترام میزاشتن الان که یه ایرانی میره خارج همه میگن این یه تروریسته
ما الان بین همه کشورا خراب شدیم تا 100سال دیگه هم درس نمیشیم 
RE: آهای آریایی ها - gomnam - 25-07-2013
(25-07-2013، 16:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2013، 15:56)چه گوارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چجوری قران رو قبول نداری ؟
وقتی که از هزاران سال پیش از زمان محمد (ص) صحبت می کند ؟
سخنان موسی به قومش را بیان می کند ؟
سخن فرعون به موسی را بیان می کند ؟
داستان ابراهیم و یوسف و داوود و عیسی و موسی و نوح را بیان می کنند .
انکار قران انکار تورات - انجیل خواهد بود
به نظر من چند تا ایه از قران رو بخون از روی جلد نمیشه تصمیم گرفت
خداوند چندین بار می گوید که گمراهان هرچقدر هم برایشان دلیل و معجزه بیاوری ایات خداوند را انکار می کنند و خداوند نمی خواهد انان هدایت شود و نخواهند شد و در اتش دورزخ جاودان خواهند بود
امید وارم شما مصداق این چنین ایه هایی نباشید
درود
من فرزنده همین سرزمینم.صبح ظهر توی صف مدرسه واسمون قران میخوندند.توی کلاس قران حفظ میکردیم و نیمی از شبکه های صدا و سیمام درمورده قران صحبت میکنند چطور میتونی بگی که من قران نخوندم؟مادربزرگم فوق العاده مذهبیه و توی خانوادم هم همه نماز خونن ولی از وقتی که درمورده قرا تحقیق کردم دیدم دینی انسانی بیشتر نبوده
(24-07-2013، 17:03)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2013، 15:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی جالبه کسایی که سید هستن فکر میکنید چطوری سید شدن؟با تجاوز اعراب و حالا خیلی هم خوشحالن که سید هستن
من قران رو قبول ندارم چه برسه به این چرت و پرتا
یادمه یه روزی امضاتون این بود که من مسلمون واقعی هستم یادتونه؟
(24-07-2013، 15:25)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه
دردناک بودن خیلی دردناک چون رفتن ودیگه برنگشتن  
اما ازهمه دردناک ترین اینه که پدر ومادر و بچه ها الان دارن از گرسنگی میمیرن به خاطر تحریم ها من به شخصه با فردیس موافقم
حق با شماست تحریم ها خیلی سخته ولی تنها کاری که می شه کرد مدیریت خوبه که الحمدالله جزو موجودات در حال انقراضه
و تولید ملی که به خاطر مورد بالا و یه کم هم مردم (فقط یه کم شاید 5/درصد)
ولی واسه این که تجریم ها برداشته بشه باید بله قربان گو باشیم که شرمنده تو گروه خونی ما پسدا نمی شه
اره یک روزی بود ولی الان فهمیدم که اسلام دینی انسانی بوده و همش حرف از برابری حقوق زن و مرد میزنه ولی:
طبق ماده ی 435 قانون مجازات اسلامی؛ دیهی بیضهی سمت چپ مرد مسلمان، دو ثلث(دو سوم) دیهی کامل است.
طبق ماده ی 300 قانون مجازات اسلامی؛ دیه ی زن مسلمان، نصف دیه ی مرد است.
از تلفیق این دو چنین نتیجه میگردد که دیهی زن، حتی از دیهی بیضهی سمت چپ مرد کمتر است.
آیا میتوان توهینی آشکارتر از این به جامعهی بشری روا داشت؟
این اعتقاد از آنجا ناشی میگردد که از نظر اسلام، زن در تشکیل نطفه کوچکترین نقشی ندارد و نقش او تنها پرورش دهنده است.
اسلام معتقد است که انسان از منی ریخته شده در رحم خلق می گردد:
أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى (قیامه/37) آيا او نطفهاى از منى كه در رحم ريخته مىشود نبود؟
هر جا که شوهرتان شما را به خلوت بخواند ،همان جا
بهشت شماست! روا نیست شوهر خود را از بهره وری جنسی
و لذت حلال منع کنید .
" پیامبر اکرم(ص)، همان ،ص112 "
=================
باشد که در پیروی قران رستگار شوید
وقتی مرد بمیره پول دیش به زنش می رسه پس بیشتره
و وقتی زن بمیره دیه ش به مردش می رسه که کمه
به نظر شما خدا بهای خون یه کسی رو همون پولی که به عنوان دیه هست می دونه؟
باشه ما با قرآن رستگار می شیم شما هم بدون قرآن
(25-07-2013، 16:27)☼Mehrzad☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایرانو خراب کردن رفته تا 100 ساله دیگه هم درست نمیشه قبلا وقتی یه ایرانی میرفت خارج میگفتن اینا از نسل کوروشن و بهمون احترام میزاشتن الان که یه ایرانی میره خارج همه میگن این یه تروریسته
از نظر من بزار بگن تروریست
مگه ما تروریست هستیم ؟
ما نمی خوایم به اون ها بگیم چشم
وقتی قاتلین بچه های فلسطینی و عراقی می شن حافظ حقوق بشر بزار ایرانی هم بشه تروریست
در دروازه رو می شه بست در دهن مردم رو نه
RE: آهای آریایی ها - AyDiN.S - 25-07-2013
(25-07-2013، 17:04)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2013، 16:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2013، 15:56)چه گوارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چجوری قران رو قبول نداری ؟
وقتی که از هزاران سال پیش از زمان محمد (ص) صحبت می کند ؟
سخنان موسی به قومش را بیان می کند ؟
سخن فرعون به موسی را بیان می کند ؟
داستان ابراهیم و یوسف و داوود و عیسی و موسی و نوح را بیان می کنند .
انکار قران انکار تورات - انجیل خواهد بود
به نظر من چند تا ایه از قران رو بخون از روی جلد نمیشه تصمیم گرفت
خداوند چندین بار می گوید که گمراهان هرچقدر هم برایشان دلیل و معجزه بیاوری ایات خداوند را انکار می کنند و خداوند نمی خواهد انان هدایت شود و نخواهند شد و در اتش دورزخ جاودان خواهند بود
امید وارم شما مصداق این چنین ایه هایی نباشید
درود
من فرزنده همین سرزمینم.صبح ظهر توی صف مدرسه واسمون قران میخوندند.توی کلاس قران حفظ میکردیم و نیمی از شبکه های صدا و سیمام درمورده قران صحبت میکنند چطور میتونی بگی که من قران نخوندم؟مادربزرگم فوق العاده مذهبیه و توی خانوادم هم همه نماز خونن ولی از وقتی که درمورده قرا تحقیق کردم دیدم دینی انسانی بیشتر نبوده
(24-07-2013، 17:03)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2013، 15:33){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی جالبه کسایی که سید هستن فکر میکنید چطوری سید شدن؟با تجاوز اعراب و حالا خیلی هم خوشحالن که سید هستن
من قران رو قبول ندارم چه برسه به این چرت و پرتا
یادمه یه روزی امضاتون این بود که من مسلمون واقعی هستم یادتونه؟
(24-07-2013، 15:25)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2013، 14:33)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولا کی گفته مسلمون یعنی عرب
تمام یاران امام زمان عجم هستن
هر دینی روحانی داره خوب اسلام هم داره
هم انجمنی ها من هم می دونم بعضی اوقات بسیجی ها خوب نیستن ولی یه کم فکر کنین اگه اونا نبودن که ما الآن زیر سلطه ی همون عربا بودیم که
تازه مگه غیر از اینه که رفتن شهدا باعث شد ایران بمونه
دردناک بودن خیلی دردناک چون رفتن ودیگه برنگشتن  
اما ازهمه دردناک ترین اینه که پدر ومادر و بچه ها الان دارن از گرسنگی میمیرن به خاطر تحریم ها من به شخصه با فردیس موافقم
حق با شماست تحریم ها خیلی سخته ولی تنها کاری که می شه کرد مدیریت خوبه که الحمدالله جزو موجودات در حال انقراضه
و تولید ملی که به خاطر مورد بالا و یه کم هم مردم (فقط یه کم شاید 5/درصد)
ولی واسه این که تجریم ها برداشته بشه باید بله قربان گو باشیم که شرمنده تو گروه خونی ما پسدا نمی شه
اره یک روزی بود ولی الان فهمیدم که اسلام دینی انسانی بوده و همش حرف از برابری حقوق زن و مرد میزنه ولی:
طبق ماده ی 435 قانون مجازات اسلامی؛ دیهی بیضهی سمت چپ مرد مسلمان، دو ثلث(دو سوم) دیهی کامل است.
طبق ماده ی 300 قانون مجازات اسلامی؛ دیه ی زن مسلمان، نصف دیه ی مرد است.
از تلفیق این دو چنین نتیجه میگردد که دیهی زن، حتی از دیهی بیضهی سمت چپ مرد کمتر است.
آیا میتوان توهینی آشکارتر از این به جامعهی بشری روا داشت؟
این اعتقاد از آنجا ناشی میگردد که از نظر اسلام، زن در تشکیل نطفه کوچکترین نقشی ندارد و نقش او تنها پرورش دهنده است.
اسلام معتقد است که انسان از منی ریخته شده در رحم خلق می گردد:
أَلَمْ يَكُ نُطْفَةً مِّن مَّنِيٍّ يُمْنَى (قیامه/37) آيا او نطفهاى از منى كه در رحم ريخته مىشود نبود؟
هر جا که شوهرتان شما را به خلوت بخواند ،همان جا
بهشت شماست! روا نیست شوهر خود را از بهره وری جنسی
و لذت حلال منع کنید .
" پیامبر اکرم(ص)، همان ،ص112 "
=================
باشد که در پیروی قران رستگار شوید
وقتی مرد بمیره پول دیش به زنش می رسه پس بیشتره
و وقتی زن بمیره دیه ش به مردش می رسه که کمه
به نظر شما خدا بهای خون یه کسی رو همون پولی که به عنوان دیه هست می دونه؟
باشه ما با قرآن رستگار می شیم شما هم بدون قرآن
(25-07-2013، 16:27)☼Mehrzad☼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از نظر من بزار بگن تروریست
مگه ما تروریست هستیم ؟
ما نمی خوایم به اون ها بگیم چشم
وقتی قاتلین بچه های فلسطینی و عراقی می شن حافظ حقوق بشر بزار ایرانی هم بشه تروریست
در دروازه رو می شه بست در دهن مردم رو نه
چه ربطی داره؟اگه یک دختره مجرد بمیره نصفه مرد دیه میگیره و اگه یک مرد بمیره 2 برابر زن دیه میگیره این انقدر سخته؟
حمله ی اسرائیل به فلسطین هم دلیل داشت که تقصیره خوده فلسطینیها بود که الان حال و حوصلش رو ندارم تا کی میخوای فقط اخباره خودمون روببینی؟
RE: آهای آریایی ها - gomnam - 26-07-2013
آقا شما هر چی می خوای بگی بگو اسرائیل غاصبه فلسطینی ها هم می خوان حقشون رو بگیرن (نکنه این رو هم قبول ندارین؟)
همون طور که ایرانی ها اخبار به نفع خودشون رو می گن BBC و بقیه ی شبکه های خارجی هم دلشون برا ما نمی سوزه که بخوان اخباری رو که به زررشونه رو بگن
RE: آهای آریایی ها - FARID.SHOMPET - 26-07-2013
بحث این فلسطین و اسراییل رو چرا میون کشیدید؟!؟! 
اره خود فلسطینی ها خیلی اشتباه ها کردند و سبب شد اسراییل تقریبا بر اون ها چیره بشه. یه جورایی دارن چوپ اشتباهات گذشتشون رو می خورن. البته من با اسراییلی ها میونه ی خوبی ندارم از دید تاریخی و اخلاقی
بسته شد چون داره سیاسی میشه الکی الکی.
RE: آهای آریایی ها - Azarbayjanliam - 26-07-2013
بله، وقتی جشن های 2500 ساله شون رو با اسلام معاوضه کنی، خواهند گفت!
ایرانی از نظر اونها تا وقتی قابل احترامه که تسلیم عقایدشون باشه!
RE: آهای آریایی ها - aLiReZaZ-iM - 26-07-2013
کشورهای دیگه چیکارا میکنی چی میسازن اونوقت ما بچه ها انصافا برید مقایسه کنید همش به خاطره همین........افتادیم عقب
RE: آهای آریایی ها - Moji Viper - 26-07-2013
ايراني و اريايي يعني زرتشت.ايران عربي يعني اسلام
در ادامه ی تکمیل حرفای ایدین داش گلم باید بگم که ما اگه ادعای ایرانی بودنمون میشه چرا از کلمات عربی استفاده میکنیم حالکه انگلیسی و زبان های دیگه رو در زبان فارسی ممنوع کردن چرا عربی رو ممنوع نکردن ما ایرانی هستیم و مردان و زنان پارسی
و این عیدا و کلمه های عربی رو اصلا من قبول ندارم
ما مهد تمدن جهان بودیم و باید باشیم نه اینکه از زبان عربی تقلیبد کنیم
و اگه ما اسلام رو میخواهیم نباید اسلام عربی باشه بلکه یک اسلام تمامن ایرانی همین
اینا وقتی میان جشن هایی از جمله مهرگان-2500ساله-نوروز- از بین ببریم و از این عید ها وتولد های عربی میزار داخلش همین میشه
RE: آهای آریایی ها - aLiReZaZ-iM - 26-07-2013
(26-07-2013، 12:43)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ايراني و اريايي يعني زرتشت.ايران عربي يعني اسلام
در ادامهی تکمیل حرفای ادین داش گلم باید بگم که ما اگه ادعای ایرانی بودنمون میشه چرا از کلمات عربی استفاده میکنیم حالکه انگلیسی و زبان های دیگه رو در زبان فارسی ممنوع کردن چرا عربی رو ممنوع نکردن ما ایرانیهس
دد
بله دقیقا
RE: آهای آریایی ها - gomnam - 26-07-2013
من با حکومت کاری ندارم چون خیلی به جای ایمیل از پست الکتریکی استفاده می کنه درحالی که هر دوش اینگلیسی هستن
جهت اطلاع تو قرآن ما یه پادشاه خوب داریم که جزو پیامبران نیست و اون هم کوروشه کوروش
یه خلبان وقتی می خواد صحبت کنه حتی اگه تو ایران هم باشه انگلیسی صحبت می کنه چون زبان بین المللی هست
خدا هم واسه مسلمونا گفته زبان بین المللی شون عربی باشه
همون طور که بقیه ی دین ها واسه خودشون زبان دارن
ما از پیامبر حدیث داریم که خدا از میان اعراب قبیله ی قریش و از میان عجم فارس ها رو بر گزید
اگر علم در ثریا هم باشد مردمانی از سرزمین سلمان فارسی بدان دست می یابند
دین اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین سلمان فارسی بدان دست می یابند
پیامبر هیچ کدوم از یاران اعرابی رو در حد سلمان فارسی به خودشون نزدیک ندونستن
سلمان منی اهل بیت
و حدیث داریم که همه ی یاران مهدی (عج)از میان عجمان هستند
کدوم دین در این حد به فارس ها اهمیت داده؟
نمی گم اعراب چون این اعراب به قول دوستای ما عند عربین
|