انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - اب لیمو :| - 03-09-2013

[quote pid=987736 dateline=1378228456]جو گرفتتشون ریدن به سایت Dodgy[/quote]

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - *2gether4ever* - 03-09-2013

(03-09-2013، 20:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرا کار اشتباهی کرده. کس دیگه بود یا خودم بودم بیشتر اخطار می دادم. ماهی رحم کردی!

همينو بگو=|
تازه طلبكارم هسنDodgy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 03-09-2013

(03-09-2013، 20:16)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 20:14)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 20:08)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حميد؟

(03-09-2013، 20:08)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 20:06)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميدونسي الان به جرم توهين به مدير ميتونم ١٠٠٪ بهت اخطار بدم بن شي؟Smile
مائده خانوم جنبه ی مدیریت داشته باشید...Dodgy

اقا ماكان يادت ندادن تو مسئله اي ك بت مربوط ني دخالت نكني؟Smile
موردي ني من يادت ميدمSleepy
اين خانوم محترم به دليل ارسال گفتگو بايد اخطار ميگرفت
چيزي نميدونين حرف نزنين×
خانوم محترم
من سابقم اولا تو سایت و بعدشم تو بخش مدیریت بیشتر از شماست
پس شما دیگه نمیخواد از من ایراد بگیرید
این بنده خدا چیزی نگفت(نه اینکه اصلا چیزی نگفته باشه)ولی در حدی نبود که بخواد 100%اخطار بگیره
عزيز..
حرفم فقد جنبه تهديد داشت..اگه هركسي قرار باشه اينجوري با مديرا صحبت كنه هيچكس از تيم مديريت حساب نميبره
منم كه فلا اخطار ندادم هر وخ دادم اونوخ شما ميتوني جبهه بگيريSmile
يا مثلن بگي منو از مديريت دربيارنSmile
همین دیگه خط آخرو نخوندی
قشنگ خود پست رو بخون لطفا
بنده هم قسط جسارت نداشتم اگر هم چیزی گفتم که باعث ناراحتی شما شده پوزش میطلبمSleepy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - T A R A - 03-09-2013

(03-09-2013، 20:06)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميدونسي الان به جرم توهين به مدير ميتونم ١٠٠٪ بهت اخطار بدم بن شي؟Smile

:|

مائده جآن به خآطِره این که گُفتگو بِدونِ هَمآهَنگی زَده که نَبآیَد بِهِش 20% اِخطآر بِدی عَزیزَم .. هَمه سَره خود گُفتگو میزَنَن چون نِمیدونَن بآیَد هَمآهَنگی کُنَن .. !
اَگه اَز اَلآن هَمینطوری پیش بِری هَمه کآربَرآ بآهآت لَج میشَن که ..!
اِخطآرو لَغو کُن ..!

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - parnia tajik - 03-09-2013

بحث نكنيد
:4fv:
زشته
مكان هيس

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - * Exceptional girl * - 03-09-2013

سلامAngel

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 03-09-2013

(03-09-2013، 20:19)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2013، 20:17)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرا کار اشتباهی کرده. کس دیگه بود یا خودم بودم بیشتر اخطار می دادم. ماهی رحم کردی!

همينو بگو=|
تازه طلبكارم هسنDodgy
حرفمو کامل بخونDodgy

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - T A R A - 03-09-2013

آب لیمو کیه ..؟؟ :|

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 03-09-2013

نقل قول: مائده جآن به خآطِره این که گُفتگو بِدونِ هَمآهَنگی زَده که نَبآیَد بِهِش 20% اِخطآر بِدی عَزیزَم .. هَمه سَره خود گُفتگو میزَنَن چون نِمیدونَن بآیَد هَمآهَنگی کُنَن .. !
اَگه اَز اَلآن هَمینطوری پیش بِری هَمه کآربَرآ بآهآت لَج میشَن که ..!
اِخطآرو لَغو کُن ..!

صحرا که همیشه لجه با تیم مدیریت!
باید اخطار داده بشه وگرنه همه تکرار میکنن. من خودم با رفیقم که باهاش میرم گیمنت توی فلش برخورد کردم چه برسه به آدم هایی که نمیشناسم.

راستی تارا این روبه کوچولو چیه گذاشتی؟!Big Grin چه خوشملهBig Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - βΑllεяiηΑ♡ - 03-09-2013

(03-09-2013، 20:19)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAngel

سلامHeart