انجمن های تخصصی  فلش خور
سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... (/showthread.php?tid=61907)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Medusa - 04-08-2015

رپ ↓

پدر من بد منو نیگا میکنه / پدر من بعدش منو صدا میکنه
میگه تو که بیکاری تا لنگ ظهر که میخوابی / پدرم ببخش ولی من از دست رفتمـ

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - دُخی مُخ رَدی - 04-08-2015

Sleepy رفت و تنها شدم تو شبا با خودم دلهره دارمو از خودم بیخودم
اون که دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش
قلیه من رو شکست
این دفعه قسمت فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو
نزار باور کنم رفتنت حقمه نزار دور شم از خودم از خدا از همه
دستمو ول نکن که زمین میخورم تا بری از همه ادما میبرم
خواننده:اَشوان

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - آرالیا - 17-08-2015

من معمولا پاپ گوش میدم اما اهنگای رپ هم گوش میدم البته اگه ب دلم بشینه Smile

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - FATEMEH F.A - 20-08-2015

جاست دیس لااااو

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - mjff - 03-09-2015

بیشتر پاپ خوشم میاد

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - mayda - 03-09-2015

حس خوبیه ببینی ی نفر همه رو بخاطر تو پس زده
حس خوبیه شادمهر

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - M.A.H.D.I... - 11-09-2015

رپ شایع

شیرتوشیرم
شمشیر تو جییم
چطورم
....
قویتر از خودم جز خدا نی تو دیدم
حتی از سینه قبرستون شیر دوشیدم
اومدم برا جنگ
حواسم پرته چیزی نی
پ نیا دیدنم با جعبه شیرینی
من از پا در میام بعد چی چی میگی
مگه با تانک ببرنم رو تخته کیلینیک

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - Parsana.PJ - 20-09-2015

شانس نی چون تاس نی بی نهایت باتری کج نمیره لاستیک تا لق نزنه شاسی
اره زدی ولی جاش نیس با زریب و جاش نیس حالا من می زنم بیا بخور تلخ چاشنی نه
ارزو ندارم این صحن رو ببینم که باغچتو زیر و رو کنم و گلاتو بچینم نوبت من رسید ولی نمی تونم بشینم
تا سفید بیاد پایین جاش بره بالا قررررررررررررررررررررررررررررممممممممممم
ZEDBAZI...............Allbum bozorg.................Ghermez
Just Rap...Just Zedbazi...Just Mehrad Hidden Heart Heart

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - AR.021 - 21-09-2015

رپ  

بنگ و حشیش، بنگ، بنگ و حشیش

تو جیبش و هوا عالی‌ بود

دود جاش خالی‌ بود

بابایی تند و تیز نبود ولی‌ کاری بود

هرچی‌ سگدو می‌زد فکر می‌کنی‌ کافی‌ بود؟

نه، به تهشم می‌رسید سخت عین رانی‌ بود

RE: سبک موسیقی مورد علاقت کدومه؟؟ یه تیکه از آهنگ مورد علاقت تو اون سبک رو بنویس ... - I.ALI - 25-09-2015

رپ مثل همه :|

باور کن نمیدونم کافر سنگ میشه / یا دل من وا*ن خالی باشه تنگ میشه