انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 11-10-2013

من برم بابا نه کسی تحویل میگره نه سرعت دارم.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - poya - 11-10-2013

ویدا کجایی؟!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:12)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععع ببین کی اینجا س !
پویا Big Grin

نو که اومد به بازار ...
دیگه جواب سلامت هم نمیدن -___-
تا درودی دیگر بدرود -___-

نرو -___-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:12)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:10)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآیـم؟!^ _ ^
مرا در آخوشت بگیر!
بهـله .. !♥
نـرو مهسایم! ):
رُزییییییییییی؟!>_<

مـ♥ــرم♥ــری؟!^_^
جــــــیووون بیاع . ^_^

چه خواهر شووره باحالی دارم .. ^_^

عروســـم! ^ _ ^ Big Grin
چه عروسِ پایه ای دارم! (: ♥
بیــآ در نبودِ شووَرِت بریم گردش!
با رُزی و غـزال و شیوا که نیس! ):
ویدا و آیسانم نیان حسرت بخورن!Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

بی خطری ایسان :}

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:12)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم -__-

غــَزآلی .. ^_^

(11-10-2013، 15:13)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویدا کجایی؟!

این دوتا وَضیَتشون معلوم نی .. 0_0

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:08)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:06)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:04)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز و دیروز تهران سرد بود
یخیدم cold

دقیقا خیلی سرد بود |: وحشتناک سرد بود |:

دیگه در این حد هم نبود :|

ولی بوداااا |:

(11-10-2013، 15:11)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:08)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:06)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 15:02)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 14:59)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویندوزت 7 هستش!؟

بلی {:
تو اون قسمت جستجو همونی که روی علامت ویندوز میزنی جستجو میکنی!اون جارو بزن نرم افزار snipping tool رو جستجو کن! اگه نباشه هم ctrl+prtsc رو بزن بالای صفحه هستش prtscn!

سپاس خعلی سپاس مگه اینکه شما بدادم برسی {: راستی هه سیس چت دوباره راه افتاد برادر {:
سیس چت اصلا معتبر نیست!میهن چت و اینا اصا خراب نمیشن!

{: بلی {:

هه آبجی،فاطمه نیگا من تونستم از دسکتاپم عکس بگیرم {: ^ـــ^ |: هـــع |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/05699722300377063791.png

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:13)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بابا نه کسی تحویل میگره نه سرعت دارم.

ویدا بیشین سره جات Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-10-2013

(11-10-2013، 15:14)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خطری ایسان :}

خداروشکر {:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

ماکان ندیدمت به مولا :/