انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=146860)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرين بار يادمه تسبيحت رو فروخته بودى
يه چيزى از داروخونه گرفتى:/\

قرص رفتم با اون دکتره اون پشت
یه ذره درد و دل کردم
بعد یه قرص شیاف گرفتم برای رفیقم
برا رفيقت؟:/\
بدبخت:|

اون تو کاره فیزیکه تا شیمی
براش لازم بود
اهان گرفتم
برو حله حله:/\

این دوست ما منظور رو خیلی خوب میگیره :cool:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - pesare bad - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:19)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بیتی

پدرام اولا توعموی من نیستی دوما من خودم همه چیو میدونم سومن من یه گ** خوردم میشه دیگه با آرشام ول کنین?  -_-

عجب آ :|
افرین چه خوب که تو همچین مساعلی این چنین وارد هستین
حتما براتون مفیده دیگه
این شماییم که بی توجه به بقیه ادامه میدین
برادر حرف شما متینه ما آینده داریم آینده .__.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چقدر طول میکشه تا عنصر خرمالی تکمیل شه ؟
من حوصله ندارم >_<
طول ميكشه
موهات همرنگ دندونات ميشه:|
بستگى به ماده هم داره
اگه هات باشه به دومين نميرسه
ولى اگه كلد باشه شايد يه پنج ماه:|
تازه كم كمشه:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Shadow of Death - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:21)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:19)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:16)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بیتی

پدرام اولا توعموی من نیستی دوما من خودم همه چیو میدونم سومن من یه گ** خوردم میشه دیگه با آرشام ول کنین?  -_-

حتما براتون مفیده دیگه
خوبه که میدونین

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:19)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنآز خوشحال بآش ^__^

chi shode???? 0_0
shohar baram peyda kardi? ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چقدر طول میکشه تا عنصر خرمالی تکمیل شه ؟
من حوصله ندارم >_<
طول ميكشه
موهات همرنگ دندونات ميشه:|
بستگى به ماده هم داره
اگه هات باشه به دومين نميرسه
ولى اگه كلد باشه شايد يه پنج ماه:|
تازه كم كمشه:|

5 ماه ؟ >_<

باشه
برم ببینم چیکار میکنم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - pesare bad - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:22)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:21)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس بیتی

حتما براتون مفیده دیگه
خوبه که میدونین
|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - Y.a.S.a.M.i.N - 01-08-2014

(01-08-2014، 1:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2014، 1:19)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنآز خوشحال بآش ^__^

chi shode????   0_0
shohar baram peyda kardi?  ._.
نه :|
ندآری ؟؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - امیررضا* - 01-08-2014

ساعت 3 برید بحوابید

بدرود.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)183 ஜ۩۩ஜ - _PαяαиÐ_ - 01-08-2014

مهنازم ترشیده رفته لای باقالیا یاسی-_-*!