انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 02-02-2014

خدافض:ا

احمد

میترا

ماکان

ایسان

و بقیع...................................................

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 21:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی وای :| خــانم مدیر -___-
سلام خــانم مدیر .. من هونم که شما از بابام میترسین Big Grin

T_T من از هیشکی نمیترسم !!

-__- من شیر زنم !!

بلی شناختم !!

حال خانم شیمیتون چطوره؟ |: تو بیمارستان پدر شما بستریه مثل اینکه !! |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Mιѕѕ UηυѕυαL - 02-02-2014

(02-02-2014، 21:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان -__-

اوه اوه :|
بله؟:|

هیچی -__-

ستی ایشالا بهتر شی (:
منم ی بار دستم رفت تو شیشه .. تاندون دستم بریده شد .. رفتم اتاق عمل :|
ولی اصن درد نکشیدم !! -__-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - pink lady - 02-02-2014

(02-02-2014، 21:36)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:28)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان -__-

هیچی -__-

ستی ایشالا بهتر شی (:
تاندون درد ندارع :ا

(02-02-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:34)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- من شیر زنم !!

بلی شناختم !!

میدونم که میترسین .. !! شایدم عاشخ بابامیــن ^__^ !!
داره بچش ب دنیـآ میــاد :| اوره .. !!

(02-02-2014، 21:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض:ا

احمد

میترا

ماکان

ایسان

و بقیع...................................................

خـدافس عزیزم !!

(02-02-2014، 21:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:36)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان -__-

هیچی -__-

ستی ایشالا بهتر شی (:
تاندون درد ندارع :ا

گوشتم که بریده شده بود .. :|
اصلا دستمو حس نمیکردم >_< !!

(02-02-2014، 21:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- من شیر زنم !!

بلی شناختم !!

|: نع بابات آخرش عاشق من میشه |: بابات عاشق خانم دارابی میشه |: !! بابات کیه!؟ /: |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 02-02-2014

(02-02-2014، 21:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز 5 سآعت بیرون بودم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احـمـت؟؟؟؟

چیع ! ؟ Big Grin

عـمـت!Big Grin

(02-02-2014، 21:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__- من شیر زنم !!

بلی شناختم !!

|: نع بابات آخرش عاشق من میشه |: بابات عاشق خانم دارابی میشه |: !! بابات کیه!؟ /: |:

میدونم که بابام عاشخ میشه (:

نمیدونم بابام کیع :/ !!