انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - TinaMk - 31-10-2013

(31-10-2013، 13:14)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:12)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانـ....
شادی......
هدیه چه طور انقدر محبوبی اجی؟
منـو از کوجـا میشنـاسی جیگر ؟ :|

هدیـه ؟ چون گُلـه ! ..

محبوبیـت آدم بودن میخواد ..

ایـن مدت دیـدم چـه قـدر حیوون دوروبرم وجود داره .. خیلی :|Dodgycrying
دستت درد نکنه خو من  کسی باهام دوس نمیشه چون 4 تا ستاره بیشتر ندارمDodgy
پَـ من گل نیستم اومدم یه جو بدخم گفتم
ایسانـ.....
شادی....Big Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ก₥เг กℓϊ - 31-10-2013

من که گفتم ببخشید غلط کردیم
از طرف همه عذر Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mïņ̃†êR - 31-10-2013

نقل قول: شیــــوآیــی ^__^ درود (:

ایسان عزیزم برم تو نام کاربریت Sleepy

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Ƒαкє ѕмιƖє - 31-10-2013

(31-10-2013، 13:15)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم .. اوهــوم!
من برم دیــگه به زندگیم برسم!^ _______________ ^
شـــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدی ، آیســـ♥ـــــآن ، رومینـآ ، داش امیــر ، تازه واردا ، خدافـــظ ! (:

خــدآفــسـی عیضــ♥ـــم ^__^

(31-10-2013، 13:08)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم
و من از طرف همه معذرت می خوامBig Grin

ببیـن زمـآنــی کـه تو دآشـتـی بحـث میکردی مـن داشـتم تو یـه تایپیـک دیگـه با چـن نفـر سروکلـه میزدم نفهمیـدم چی شـد خودت بگـو چی کردی کـه دارن قورتت میدن ؟ ):

من به ایسان گفتم چقدر اواتار عوض میکنی
بعدش همه اومدن تا منو بخورنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خـــودت شــروع کــردی . . .|:

تقصـــیر دیــگرآن ننـــدآز . .

نه دیگه واقعیت تلخه
قبول کن خودت شروع کردی

بـــِــیــین عیضـــم آره تـــو رآســت میگـــی . . . دیــگه در اون گـــآرآژو ببــــند لطفـــن . . . |:

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - яᎧмιиα - 31-10-2013

(31-10-2013، 13:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ

شیــــوا شون^ ___ ^

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - TinaMk - 31-10-2013

اهورا یعنی منو یادت نمیاد
دستت درد نکنه دیگه حرفی ندارم
بهـ رومینا

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - dj amir 1992 - 31-10-2013

(31-10-2013، 13:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:14)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا سر خورد اومد

نه بابا راه گم کردم Sleepy

اه من خیال کردم سر خوردی

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mïņ̃†êR - 31-10-2013

(31-10-2013، 13:16)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:13)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکبـ ــت شمــآره 2 اومــد ):

شیوآیییییییی خوبــی ؟Blush

من نکبت شماره 2؟چی شده دوروز نبودم چقدر بزرگ شدی نشناختمت شادی Big Grin
الهـی مـن بمـیـرم ! ..DodgyBig Grin

زرگ ؟ ):

مـن همیشـه بزرگ بودم ژیگـرم ):

ب تو و دوسـآت نشــون نمـیدم قدرتآمو چـون رفیقـآی بآ مـرآممیـن ):Heart

ولـی اگـع عصبـی بشـم خودمـو حتی ب نابـودی میکشونـم .. خیلی بدجـور میشم  .. /:

شادی عزیزم چی زدی؟DodgyConfusedConfused

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Apathetic - 31-10-2013

بـس کنـید دیگـه ):

رکسانا & ایسـان ! ..

قضیـه تموم شـد ..

الان دیگـه عصبـی میشمـا :|Dodgy

زود دوس شیـن بآهـم ..

شیوآ تو هـم بزرگ شدی جیگر ..

(31-10-2013، 13:17)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیــــوا شون^ ___ ^

رومینانون *^__________^*