انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - T A R A - 23-09-2013

(23-09-2013، 19:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ من khودکشی کردم ب ماکان بگید دوسش داشتم cry girlcry girlcry girl

شیوآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ Angry

تآ 3 ثآنیه دیگه پ.خ نَدی دیگه بآهآت حَرف نِمیزَنَم به جآنه خودم .. =((((((((((((((

مگ نمیبین چی شدِ؟نمیبینی تنhام گذاشت؟نمیبینی دارم دغ میکنم؟

غَلَط کَرده . .. cry girl

وآسه چی؟؟ cry girl

hیچی تاز یادش افتاد من ازش بزرگترم تاز یادش افتاد من ازش دورم تاز فمید من اسفhانم و اون تhران تاز فhمیدِ

cry girlcry girlcry girlcry girl

قُربونِت بِرَم شیوآ .. cry girl

نآرآحَت نَبآش میگذَره .. =(

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

(23-09-2013، 19:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقل گفت که دشوارتر از مردن چیست؟

عشق فرمود فراق از همه دشوارتر است

شیوا بسه به قوله یه بابایی
این خر نشد یه خره دیگه

منم تازه این جمله روباور کردم

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - T A R A - 23-09-2013

آغآ مَن 5 مین میرَم وآسه خوآهَرَم سوپ دُرُست کُنَم .. :|

شیوآ تو نَرو .. !!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Łost Đλtλ - 23-09-2013

(23-09-2013، 20:00)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خر نشد یه خره دیگه

دنبال دو چیز نباید بدوئی 
یکی اتو بوس 
دومی پسر 
چون اگه یکیش بره 10 دیقه بعد اون یکیش میاد والاBig Grin

مهسا دمت جیزززززززززززززز25r3025r30

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Mïņ̃†êR - 23-09-2013

(23-09-2013، 20:00)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 19:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ Angry

تآ 3 ثآنیه دیگه پ.خ نَدی دیگه بآهآت حَرف نِمیزَنَم به جآنه خودم .. =((((((((((((((

وآسه چی؟؟ cry girl

hیچی تاز یادش افتاد من ازش بزرگترم تاز یادش افتاد من ازش دورم تاز فمید من اسفhانم و اون تhران تاز فhمیدِ

نمیتونم نمیگذر من مسل بغی نیستم ک امروز یادم بر چی شد فردا شاد باشم دیگ نمیkhام باشم دیگ نمیkhام cry girlcry girlcry girlcry girl

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - PROOSHAT - 23-09-2013

(23-09-2013، 20:03)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغآ مَن 5 مین میرَم وآسه خوآهَرَم سوپ دُرُست کُنَم .. :|

شیوآ تو نَرو .. !!

ماشاالله چه دخترای کدبانویی:229:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 23-09-2013

من العان میرم داداش ماکانو میکشمConfusedwrdft:Confusedwrdft:Confusedwrdft:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ★BlAcK EvIl★ - 23-09-2013

(23-09-2013، 20:03)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 20:00)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خر نشد یه خره دیگه

دنبال دو چیز نباید بدوئی 
یکی اتو بوس 
دومی پسر 
چون اگه یکیش بره 10 دیقه بعد اون یکیش میاد والاBig Grin

مهسا دمت جیزززززززززززززز25r3025r30

چیز خنده داری نبود ستی

شیوا
همه یه روز میرن
همه یه روز تنها میمونن
ولی ادم باید با این تنهایی مبارزه کنه

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - βΑllεяiηΑ♡ - 23-09-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://muslib.ru/pb/0/4535/westlife_1786893.jpg
اهنگاشون قشنگه:|

شيواcry girlHeart

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - сÜтε Đévìł ツ - 23-09-2013

(23-09-2013، 20:04)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 20:00)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآسه چی؟؟ cry girl

نمیتونم نمیگذر من مسل بغی نیستم ک امروز یادم بر چی شد فردا شاد باشم دیگ نمیkhام باشم دیگ نمیkhام cry girlcry girlcry girlcry girl

شیوا جونم،آخه چرا با خودت این کارو میکنی؟؟ها؟؟؟؟؟
مگه دنیا ب آخر رسیده؟؟؟؟؟
ب قول مهسا داری خودتو ب خاطر ی خر اینجوری عذاب میدی.