انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی میتونی رزومتو قوی کنی
خاستگار بین المللی

چرتو پرت میگه بابا من نگفتممم
نخیرم
یه ایتالیایی هم یادمه
نمیدونم دقیقا چیشد ولی یادمه یک کاراکتر ایتالیایی هم تو همون برهه وجود داشت Telegh_34 Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارههه ولی الان اونجوری نیستم گرل گرلیو لیدی وایبم^_^
دیگه خطرناک نیستی؟
قول میدی؟
(18-01-2026، 21:20)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا می شناسمت

دروغ چرا هنوزم گاهی تفریحم همینه
ولی رو در رو یا در خلوت دو نفره انجامش میدم
یکی چون مدرکی نمیمونه
دو چون اونجوری تو صورتش میبینی اذیت شدنو و بیشتر خوش میگذره
و سه چون دستت باز تره ((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

@kami_mr

داش وصلی ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم
یه ایتالیایی هم یادمه
نمیدونم دقیقا چیشد ولی یادمه یک کاراکتر ایتالیایی هم تو همون برهه وجود داشت Telegh_34 Telegh_01

ن ن ن امکان نداره نهههههه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی میتونی رزومتو قوی کنی
خاستگار بین المللی

ای بابا چرا نمی تونم اون بیچاره تو آلمانو فراموش کنم ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خطرناک نیستی؟
قول میدی؟
(18-01-2026، 21:20)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا می شناسمت

یکی چون مدرکی نمیمونه

نههه اصلا(:
قوله قول._.
از ایدین بپرس میگه بهت(=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه خطرناک نیستی؟
قول میدی؟

اره بابا می شناسمت

یکی چون مدرکی نمیمونه
بصملا تو دیگه چی هستی

(18-01-2026، 21:25)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا چرا نمی تونم اون بیچاره تو آلمانو فراموش کنم ((:

اون هنوزم هس:ngh:Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:18)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو

چه خبر

خبر خاصی نیستD: کار و زندگی و درس

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 18-01-2026

یکی چون مدرکی نمیمونه

حالا نمیخواستم رو کنم ولی من در اوان جوانی تفریحم این بود می رفتم چتروم شماره از پسرا می گرفتم میدادم به پسرای دیگه D:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Emmɑ - 18-01-2026

(18-01-2026، 21:20)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:38)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا متاسفم ببین جامعه به کجا رسیده ک دخترا سیگار میکشن
این چیزارو عادی نکنید خواهشا

((((=

خودتی((((: